Vlerësimi i Muzikës Apple + Shqyrtime nga Mbretëria e BashkuarSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniVlerësimi i Muzikës Apple + Shqyrtime nga Mbretëria e Bashkuar

Çmim L / 100

Vlerësimi i Muzikës Apple + Shqyrtime nga Mbretëria e Bashkuar [Min: 100] 994.72


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Apple Music është shërbimi i transmetimit të gjigantit të teknologjisë. Ajo ofron më shumë se 75 milion këngë në bibliotekën e saj masive, si dhe video muzikore dhe ekskluzivë - për të qenë i sinqertë, nuk ka shumë që nuk do të gjesh këtu. Apple Music është drejtuar për t'ju ndihmuar të zbuloni këngë dhe artistë të rinj, pavarësisht nëse kjo është përmes rekomandimeve, listave të listave të luajtjes ose stacioneve të tij dixhitale 24/7. Hedh Çfarë është Apple Music? Çmimi dhe pajtimi Cilësi audio Katalog muzikor Platforma dhe aplikacione Listat e luajtjes dhe rekomandimet A duhet të regjistrohem? Ju gjithashtu mund të shtoni të gjithë muzikën që zotëroni aktualisht në iTunes në shërbim, kështu që gjithçka është në një vend. Ndërsa nuk keni nevojë për një shtëpi të plotë të produkteve të Apple për të përdorur Apple Music, siç mund të prisni, të gjitha pajisjet tuaja Apple-si dhe Asistent Smart i Apple, Siri-punojnë pa probleme me shërbimin e transmetimit të kompanisë.