Pyetje të shpeshta: Dhe blerja e pëlqimeve dhe pajtimtarëve është e ligjshme? Absolutisht! Blerja e pajtimtarëve / pëlqimeve / komenteve është plotësisht e sigurt, ligjore dhe plotëson rregullat në Instagram. Ne ju ofrojmë pajtimtarëve, duke u betuar dhe për të marrë masa paraprake në mënyrë që të mos shkelni kushtet dhe politikat në Instagram. Nga përvoja jonë e kryerjes së sondazheve, testeve dhe rishikimeve të blerjes së pajtimtarëve / pëlqimeve, ne mund të vërtetojmë ligjshmërinë dhe sigurinë e një shërbimi të tillë. Nuk është vetëm 100% e sigurt dhe e ligjshme, por ne gjithashtu nuk jemi përballur kurrë me problemin e blerjes së pajtimtarëve / pëlqimeve / komenteve. Përndryshe ju mund të blini lehtësisht pajtimtarët / pëlqimet / komentet për konkurrencën tuaj për t'i vendosur ato në disavantazh. Ne nuk mendojmë se Instagram / Facebook do të shkojë në këtë mënyrë. Unë kam një popullaritet të shtuar në Instagram? Me shërbimet tona ju rritni gjasat që profili juaj të bëhet më i popullarizuar. Sidoqoftë, ekzistojnë një numër i variablave të tjerë që varen nga përpjekjet tuaja që ne nuk mund t'i kontrollojmë. Për çfarë arsye ka kuptim të blini pajtimtarët? Ashtu si në botën reale, në botën virtuale, shumica e shumicës ka një rëndësi të madhe. Si me çdo platformë tjetër të rrjeteve sociale, sa më shumë të keni pajtimtarë dhe pëlqime, aq më shumë faqja juaj bëhet e dukshme. Një numër i vogël i pajtimtarëve në çdo rrjet social mund të ndikojë negativisht në popullaritetin tuaj në internet. Për shkak të faktit se Instagram shpejt bëhet një nga platformat me rritje më të shpejtë të rrjeteve sociale, ai siguron hapësirë ​​moderne për zhvillimin individual dhe të biznesit. Ju gjithashtu mund të reklamoni veten dhe të shkëlqeni në një botë virtuale me shërbimet tona. Abonentët tanë / pëlqimet tona me cilësi të lartë mund t'ju japin mundësitë e nevojshme për t'ju bërë gjithmonë të fitoni popullaritetin e dëshiruar. Ne madje kemi krijuar pako individuale për klientët tanë, individë, kompani dhe korporata, në mënyrë që të mund të përdorni shërbimet tona. Pse njerëzit blejnë betime? Pëlqimet janë një tregues i popullaritetit të llogarisë suaj në rrjetet sociale; Pra, sa më shumë të keni, aq më shumë ju garanton dukshmëri dhe popullaritet të menjëhershëm. Blerja e betimit në Instagram, ju rritni shanset tuaja për të tërhequr klientë dhe pajtimtarë të mundshëm në biznesin / llogarinë tuaj. Ne ofrojmë shërbime të disponueshme për t'ju ndihmuar të ktheni shpejt dhe me efikasitet biznesin tuaj në një qendër të rrjeteve sociale. A mund të bëj betime automatike në të dhënat e mia të reja? Po ne ofrojmë dhe një shërbim të tillë, shiko më shumë. Faqja e përshtatshme. Nga vijnë pajtimtarët? U deshën shumë vite provë dhe gabim për të krijuar markën tonë të marketingut personal me një çmim të jashtëzakonshëm, por ne kemi përmirësuar mënyrat se si mund të tërheqim pajtimtarët përveç tërheqjes së një ekipi shumë të aftë të marketingut. A është e garantuar cilësia e shërbimeve? Ne u ofrojmë klientëve tanë pajtimtarë me cilësi të lartë, të vërtetë dhe betime. Me kalimin e viteve të përmirësimit të shërbimeve tona, ne kemi krijuar një markë të paparë, një metodë dhe një strategji marketing për t'u dhënë klientëve tanë pajtimtarët / pëlqimet me një çmim të shkëlqyeshëm pa sakrifikuar cilësinë. Për më tepër, në bashkëpunim me faqet e internetit të tjera, ne mund të promovojmë profilet e klientëve tanë dhe të tërheqim trafikun në internet në llogaritë e tyre në Instagram. A ka zbritje dhe rimbursime? Ne nuk ofrojmë zbritje në shërbimet tona, por ne ofrojmë kompensim në kushte të caktuara. Për shembull, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë sepse ne nuk e kemi përmbushur plotësisht porosinë tuaj brenda kohës së caktuar, ne do t'ju kthejmë para. Nëse ndryshoni mendje dhe nuk doni më të vendosni një porosi, ne gjithashtu do të bëjmë një rimbursim të plotë. E vendosa porosinë tani? Më e rëndësishmja - keni pak durim. Çdo porosi që marrim trajtohet me dorë për të siguruar shërbim ndaj klientit me cilësi të lartë, kështu që në varësi të madhësisë së porosisë tuaj, mund të zgjasë 30 minuta deri në 6 orë. Pas përpunimit të pagesës tuaj konfirmoni adresën e postës elektronike të lidhur me llogarinë tuaj PayPal. Mos e ndryshoni llogarinë tuaj në Instagram duke ndryshuar emrin tuaj të përdoruesit ose duke vendosur një llogari private sepse sistemi ynë nuk do të jetë në gjendje të hyjë në profilin tuaj. Abonentët do të betohen dhe të komentojnë fotot e mia? Ne nuk mund të garantojmë absolutisht që çdo pajtimtar i ri që do të porosisni me siguri do të pëlqejë rekordin ose foton tuaj. Kjo varet fuqimisht nga bashkëveprimi juaj me profilin dhe përmbajtjen tuaj që publikoni. Meqenëse zotëroni fuqi të madhe dhe ndikoni në llojin e ngarkimit ju dhe përmbajtjes, sigurohuni që të jeni shumë aktiv në profilin tuaj dhe të publikoni fotografi qesharake, interesante për të tërhequr pajtimtarët e rinj. Sidoqoftë, si rregull, një numër i madh i pajtimtarëve tanë të vërtetë si fotot e klientëve. Nëse ka probleme, a mund të shkruani? Sigurisht! Shërbimi i komunikimit 24 orë në ditë, 7 ditë në javë! Dhe mund të lini një përmbledhje për ju? Sigurisht! Ne jemi krenarë që ofrojmë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe përpiqemi t'ju japim mbështetjen më të mirë të mundshme. Ne gjithmonë përpiqemi për më të mirën çdo ditë. Ne mirëpresim çdo koment, rishikim dhe sugjerime me krahë të shtrirë - në fakt ne i presim me padurim ata nga ju! Prandaj ju lutemi na tregoni se çfarë mund të bëjmë për t'ju ndihmuar edhe më shumë! Profili im në Instagram u krijua si privat në kohën e porosisë. Por unë urdhërova komente / pëlqen çfarë të bëj tani? Sapo kam humbur para? Sigurisht jo! Në këtë rast ju ose merrni një urdhër të pjesshëm ose nuk e merrni fare. Sidoqoftë, sistemi ynë zakonisht zbulon këtë mospërputhje, na informon dhe pastaj ju dërgojmë një paralajmërim. Atëherë thjesht na kontaktoni, na tregoni për problemin dhe me kënaqësi do t'ju ndihmojmë. Sigurohuni që profili juaj në Instagram të mos jetë i konfiguruar si privat më parë, gjatë ose pasi të keni vendosur porosinë për të siguruar të gjithë Instagram ose subvencione. Sapo të siguroheni që e keni marrë porosinë tuaj plotësisht, mund ta rregulloni profilin tuaj në një privat nëse dëshironi. Bleva pajtimtarët, a mund të heq dorë tani? As. Kur blini pajtimtarë, duhet të publikoni vetëm përmbajtje interesante dhe të drejtpërdrejtë, në mënyrë që ato të mbeten aktive në faqen tuaj. Nëse nuk jeni aktiv në faqen tuaj, disa abonentë mund të anulojnë pajtimin tuaj. Çfarë krediti, kartat e debitit pranoni? Sistemi ynë pranon karta të tilla Visa, MasterCard, Discover, American Express dhe T. E. Shikova të gjithë FAQ, por nuk e gjeta përgjigjen e pyetjes time se ku të shkoja? Shkruajini operatorit tonë, është në internet!