Komente dhe reagime pa regjistrim (Cackle, HyperComments, Disqus dhe të tjerët)Si të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniKomente dhe reagime pa regjistrim (Cackle, HyperComments, Disqus dhe të tjerët)

Çmim L / 100

Mikro (nga 75 karaktere) [Min: 1] 1750.7
Mini (nga 150 karaktere) [Min: 1] 3063.73
Standard (nga 300 karaktere) [Min: 1] 4157.92
Maksimumi (nga 500 karaktere) [Min: 1] 7440.49
Super (nga 1000 karaktere) [Min: 1] 15318.65
Mega (nga 2000 karaktere) [Min: 1] 30856.15


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Komentet dhe reagimet janë mjete thelbësore për t'u angazhuar me audiencën tuaj dhe për të ndërtuar një ndjenjë të komunitetit rreth përmbajtjes tuaj. Shumë faqe në internet dhe bloge përdorin sisteme komentesh të palëve të treta si Cackle, HyperComments, Disqus, dhe të tjerët për të lejuar përdoruesit të lënë komente dhe reagime pa kërkuar regjistrim ose hyrje. Përdorimi i një sistemi komentues të palëve të treta mund të sigurojë shumë përfitime, duke përfshirë rritjen e angazhimit të përdoruesit, optimizimin e përmirësuar të motorit të kërkimit dhe mjetet më të mira të moderimit. Këto sisteme shpesh ofrojnë karakteristika si komente të filetuara, integrimi i mediave sociale dhe aftësia për të flamuruar komente të papërshtatshme ose spam. Një avantazh i këtyre sistemeve është se ata lejojnë përdoruesit të lënë lehtësisht komente dhe reagime pa pasur nevojë të krijojnë një llogari ose të regjistrohen. Kjo mund të çojë në më shumë komente dhe angazhim, pasi disa përdorues mund të hiqen nga nevoja për t'u regjistruar ose dhënë informacione personale. Një përfitim tjetër është që sistemet e komentimit të palëve të treta shpesh ofrojnë mjete më të mira të moderimit sesa sistemet e komentimit të integruar. Ato mund t'ju lejojnë të bllokoni disa fjalë ose fraza të caktuara, automatikisht komentet e flamurit që përmbajnë lidhje ose imazhe, dhe madje të ndalojnë përdoruesit që shkelin vazhdimisht politikën tuaj të komentimit. Kjo mund të ndihmojë në mbajtjen e seksionit të komenteve tuaja pa spam, fjalim të urrejtjes dhe përmbajtje tjetër të papërshtatshme. Sidoqoftë, ka edhe disa pengesa për të përdorur sistemet e komentimit të palëve të treta. Një çështje e mundshme është se ata mund të ngadalësojnë shpejtësinë e ngarkimit të faqes suaj të internetit, e cila mund të ndikojë negativisht në përvojën e përdoruesit dhe renditjen e motorit të kërkimit. Ata gjithashtu kërkojnë që ju të besoni një ofrues të palëve të treta me të dhënat dhe komentet e përdoruesit tuaj, të cilat mund të mos jenë të dëshirueshme për disa pronarë të faqeve të internetit. Si përfundim, përdorimi i sistemeve të komentimit të palëve të treta si Cackle, Hypercomments, Disqus, dhe të tjerët mund të jetë një mjet i dobishëm për t'u angazhuar me audiencën tuaj dhe për të përmirësuar përvojën e komentimit të faqes suaj të internetit. Sidoqoftë, është e rëndësishme të peshoni të mirat dhe të bëni me kujdes dhe të zgjidhni një sistem që plotëson nevojat dhe preferencat tuaja specifike.