• Trafik në internet

Blini trafik në internetSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniTrafik në internet

Çmim L / 100

Trafiku i faqes në internet nga LinkedIn [WW] [max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 5K-10K/ditë] ⚡ [Min: 500] 7.88
Trafiku i faqes në internet nga Yahoo [WW] [max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 5K-10K/ditë] ⚡ [Min: 100] 0.5
Trafiku i faqes në internet nga Amazon [WW] [max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 5K-10K/ditë] ⚡ [Min: 100] 0.5
Trafiku i faqes në internet [Max: 1m] [Koha e fillimit: 12 orë] [Shpejtësia: 10K/ditë] [Min: 1000] 2.63


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Blini trafik të vërtetë në internet për të rritur biznesin tuaj Marketingu në internet është një detyrë vazhdimisht në zhvillim që po bëhet më e sofistikuar me çdo ditë që kalon. Përkundër faktit se mund të ketë një ndikim pozitiv në njohjen e markës dhe gjenerimin e plumbit, mund të jetë gjithashtu një ndërmarrje e vështirë me taktikat organike në veçanti. Si rezultat, shumë biznese blejnë trafik të vërtetë në internet dhe varen nga reklamimi i sponsorizuar, me shkallë të ndryshme të suksesit. Nuk ka nevojë të kesh frikë nga trafiku i paguar, pasi mund të jetë një hap i madh drejt krijimit të një audiencë. Përfitimet e blerjes së trafikut të vërtetë në internet Blerja e trafikut mund të jetë një angazhim i rëndësishëm financiar. Për shkak të kësaj, është e domosdoshme që marka juaj të korr avantazhet e një kthimi të investimit (ROI). Giants si Facebook dhe Google, të cilët mbështeten shumë në reklamat e paguara për shumicën e të ardhurave të tyre, ofrojnë një pasuri shërbimesh për t'ju ndihmuar të keni sukses në fushatat tuaja. Përparësitë kryesore të pagimit për vizitorët janë: Kur krahasohet me SEO, përdorimi i një shërbimi si AdWords është shumë më efikas. Pagesa për vizitorët është një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur njohjen e markës suaj dhe për të zgjeruar me shpejtësi audiencën tuaj. Krijimi i reklamimit në internet ka një përfitim të shtuar: Kjo ju lejon të kuptoni më mirë demografinë tuaj të synuar. Ju mund të rivendosni vizitorët e faqes tuaj ndërsa ata shfletojnë në internet dhe rrisin normën tuaj të konvertimit. Zgjidhni profesionistë për t'ju ndihmuar të blini vizitorët e synuar të faqes në internet Qëllimi kryesor i ekspertëve është ta bëjë të thjeshtë që tregtarët të promovojnë faqet e internetit të tyre për klientët e rinj. Si rezultat i përpjekjeve të tyre, ju do të merrni një trafik të përqendruar me cilësi të lartë, gjë që ndihmon për të rritur reputacionin e faqes tuaj të internetit dhe numrin e mundësive të shitjeve në dispozicion për ju.