Blini përshtypje në InstagramSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniPërshtypjet në Instagram

Çmim L / 100

Përshtypjet në Instagram [Max: 1M] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] [Min: 100] 0.79
Përshtypjet në Instagram + Reach [Max: 250k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] [Min: 10] 1.57
Përshtypjet në Instagram [Max: 5m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] 💧 [Min: 100] 0.94
Përshtypjet në Instagram [Max: 1m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 50K/ditë] 💧♻🛑 [Min: 25] 1.64
Përshtypjet në Instagram [Foto + Explore + Home] [Max: 1m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] [Min: 100] 1.09
Përshtypjet në Instagram + Reach + Vizitat e Profilit [Max: 5m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] [Min: 100] 2.8
Përshtypjet në Instagram [Max: 1m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 500K/ditë] [Min: 100] 1
Përshtypjet në Instagram [Max: 1m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 500K/ditë] [Min: 100] 1.53
Përshtypjet në Instagram [Max: 100k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] [Min: 100] 1.53
Përshtypjet në Instagram [Explore - Home - Vendndodhja - Profili] [Max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 500k/ditë] [Min: 100] 1.53
Përshtypja në Instagram [Explore] [Max: 10k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 10K/ditë] [Min: 100] 1.57
Përshtypja në Instagram [Home] [Max: 10k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 10K/ditë] [Min: 100] 1.57
Përshtypja në Instagram [Etiketat] [Max: 10k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 10K/ditë] [Min: 100] 0.83
Përshtypje në Instagram [të tjerët] [Maks: 10k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 10K/ditë] [Min: 100] 1.57
Përshtypje në Instagram [Home + Explore + Zbuloni të tjerët] [Maksimumi: 100K] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] [Min: 100] 1.57
Përshtypjet në Instagram [të tjera] [max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 500K/ditë] [Min: 100] 2.19
Përshtypjet në Instagram [Max: 1M] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 20k/ditë] 💧♻🛑 [Min: 100] 2.19
Përshtypjet në Instagram + Reach + Vizitat e Profilit [Max: 10k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] [Min: 100] 4.72
Instagram USA Përshtypjet [Max: 100k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] 💧 [Min: 20] 5.91
Instagram Reach + Përshtypjet [250K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 250K/ditë] [Min: 10] 1.09


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Blini përshtypje në Instagram Instagram mbetet në kurs për sukses. Yeardo vit, Instagram lëshon shifrat e tij të fundit. Por institutet dhe studiuesit e pavarur publikojnë gjithashtu të dhëna për rritjen, përdorimin dhe popullaritetin e rrjeteve sociale. Më shumë se një miliard njerëz përdorin Instagram në të gjithë botën në muaj. Kjo sasi e numrave të përdoruesve vazhdon të rritet, me Instagram Reach dhe përshtypjet në Instagram janë fokuset kryesore. Por nuk janë vetëm individë dhe ndikues që e duan Instagramin. Rreth 76% e të gjitha kompanive tani janë po aq aktive në Instagram. Linjat ajrore, dyqanet në internet dhe shumë kompani tani përdorin Instagram për të promovuar dhe arritur klientë të rinj. Me sasinë e madhe të përdoruesve dhe llogarive, duke ndjekur rregullat dhe rregulloret e platformës nevojiten. Pra, cilat postime janë luajtur nga një numër i madh i përdoruesve varet nga disa parametra. Këto mblidhen dhe llogariten nga algoritmi në Instagram. Konkretisht, ka të bëjë me përshtypjet dhe arrin. Këtu do të donim t'ju mbështesim. Kur blini shërbime të përshtypjeve në Instagram, ajo rrit llogarinë tuaj në Instagram Insights dhe Instagram, e cila ju ndihmon të arrini më shumë njerëz nga e gjithë bota. Kjo është një nga arsyet kryesore të klientëve tanë për të blerë përshtypje në Instagram për të marrë ekspozimin që meritojnë. Bleni përshtypjet dhe arritjen në Instagram - çfarë do të thotë saktësisht kjo? Bleni përshtypjet dhe arritjen në Instagram - çfarë do të thotë saktësisht kjo? Të gjithë ndoshta kanë dëgjuar për termat "arrijnë" dhe "përshtypjet."Ndërsa përshtypjet paraqesin numrin e pikëpamjeve, Reach përshkruan llogaritë aktuale që siguruan pikëpamjet. Nëse doni të jeni të suksesshëm në Instagram, keni nevojë për vizita me profil të mirë në postimet tuaja në Instagram dhe Instagram Insights; Aty hyjmë brenda. Kjo sigurohet, ndër të tjera, nga arritjet dhe përshtypjet. Pra, nëse blini përshtypje në Instagram, algoritmi në Instagram do të shohë një rritje. Është pikërisht ky zhvillim pozitiv që favorizon përmbajtjen tuaj dhe do t'ju tregojë për shumë më shumë përdorues brenda rrjetit. Aq shumë për teorinë e pastër. Ka të bëjë me ushqimin e algoritmit me shumë sinjale pozitive për të arritur më shumë njerëz në platformë. Sa më shumë numërimi i përshtypjes dhe vizitat e profilit që keni, aq më mirë! Në këtë mënyrë, ju mbështesni rritjen organike në Instagram dhe kështu gjeneroni më shumë ndjekës për profilin tuaj në Instagram. Shumë përdorues, ndikues dhe kompani në Instagram përdorin këtë strategji për të arritur më shumë njerëz dhe për të rritur bazën e tyre të tifozëve.