• Pajtimtarët ok.ru

Blini ok.ru ndjekës të grupitSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniPajtimtarët ok.ru

Çmim L / 100

Bashkohuni me grupin në shokët e klasës [Албания] [Min: 1] 348.67
Pajtimtarët ok.ru [Албания] [Min: 100] 929.78


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Kur vendosni një porosi, do të merrni një e-mail automatik që konfirmon marrjen e porosisë tuaj, dhe më pas një konfirmim automatik të marrjes së pagesës pas pagesës. Këto email do të jenë vetëm një mirënjohje dhe nuk do të përbëjnë pranimin e porosisë tuaj. Vetëm kur konfirmojmë marrjen e pagesës së plotë dhe të gjitha detajet e porosisë, atëherë ne do t'ju dërgojmë konfirmimin përfundimtar ("përfunduar") nga ekipi ynë i shitjeve për të pranuar porosinë tuaj. Do të zgjasë deri në 48 orë.