• Shqyrtime të Muzikës Apple

Bleni vlerësime të yllit të Apple Music nga 75 $ | 100% i sigurt |Si të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniShqyrtime të Muzikës Apple

Çmim L / 100

Vlerësim Vlerësimi i Muzikës dhe Shqyrtimet [Vlerësimi 4/5 i Yjeve] [USA] [Jeta e garantuar] [Max: 50k] [Koha e fillimit: 12 orë] [Shpejtësia: 10/ditë] [Албания] [Min: 10] 29265.13
Risheple Shqyrtime të Vlerësimit të Muzikës [Vlerësimi 4/5 i Yjeve] [UK] [Lifetime Garantuar] [Max: 500k] [Koha e fillimit: 12 orë] [Shpejtësia: 10/ditë] [Албания] [Min: 10] 30466.54


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Dëshironi që lëshimi juaj i muzikës të marrë më shumë vëmendje? Pastaj, blini këtë shërbim për të përmirësuar vlerësimin tuaj të yjeve në aplikacionin muzikor dhe për të marrë më shumë përdorues për të dëgjuar listën tuaj të luajtjes.Apple Music është një aplikacion muzikor me një shërbim transmetimi, i cili u siguron përdoruesve të pajisjes iOS qasje në ekranin e ndërsjellë në stacione të shumta radio, listat e playlistëve të zgjuar dhe albumet, ndër përmbajtjet e tjera të lidhura me muzikën. Përveç kësaj, ata mund të vlerësojnë këngën dhe trokitni lehtë në muzikë në secilin ekran. Pra, është një mundësi fantastike për të ndarë gjurmët tuaja, dhe shumë njerëz me produkte Apple si Apple Watch, Mac Computer, iPhone ose iPod mund të zgjedhin muzikë nga paneli juaj i riprodhimit dhe të luajnë muzikë, Switch dhe Toggle. Bleni vlerësime të mollës 5 yje Pse Apple Music Star Vlerëson një punë kaq të madhe? Përgjigja është e thjeshtë, këngët që nuk kanë vlerësime të yjeve në aplikacionin Apple në përgjithësi nuk janë zgjedhur nga dëgjuesit. Për këtë arsye të kesh një numër të madh të vlerësimeve të yjeve në këtë aplikacion muzikor është një strategji e shkëlqyeshme që mund të aplikosh për ta bërë këngën të duket më tërheqëse për njerëzit. Gjithashtu, inkurajon njerëzit të lënë një koment sepse ata shohin në kokën e kolonës së vlerësimit që njerëzit e tjerë tashmë kanë komentuar pozitivisht në këngë.Përveç kësaj, një sistem i vlerësimit të yjeve ose fletë veprimi është e lidhur me renditjen e këngëve. Ky aplikacion muzikor funksionon në mënyrë të ngjashme me SEO sepse përdor një algoritëm të brendshëm për të renditur këngët dhe për të sugjeruar përmbajtjen tuaj.Edhe pse Apple nuk e ka ndarë publikisht formulën e saktë për të renditur dhe sugjeruar listat e dëgjimit të artistëve, ka të ngjarë ashtu si Biblioteka e Muzikës iTunes. Kontrollon numrin e shkarkimeve, shfaqjeve, vlerësimit të klikimit dhe, natyrisht, vlerësimin e yllit. Prandaj, është e nevojshme të tregoni vlerësime pozitive të yjeve për të pasur më shumë shanse për të përmirësuar renditjen tuaj dhe të bëhen më të dukshme për klientët e mundshëm që përdorin Apple Watch, Mac Computer, ose iPhone. Blerja e këtij shërbimi është një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur mundësinë që lista juaj e luajtjes të dëgjohet dhe të rrisë numrin e njerëzve të vlerësimit të njerëzve në llogarinë tuaj. Përveç kësaj, shtimi i vlerësimeve të yjeve do t'ju ndihmojë të përmirësoni renditjen e albumit tuaj për motorin e kërkimit të Apple. A funksionon vërtet blerja e vlerësimeve të yllit të mollës muzikore? Blerja e vlerësimeve të yllit Apple Music është shumë e dobishme për të arritur popullaritetin që nuk mund të merrni ndryshe në platformë. Falë këtij shërbimi, thjesht duhet të krijoni një kanal muzikor për veten tuaj në Apple, dhe me vlerësimet pozitive, llogaria juaj do të fitojë rëndësi në platformë. Duke shfaqur vlerësime pozitive të yjeve në aplikacionin Apple Music, ju merrni një reputacion më të mirë dhe do të merrni më lehtë përdorues të rinj për të dëgjuar albumin tuaj të Launch Music dhe të bisedoni me ta. Ju madje mund të përfshini imazhe, video dhe lidhje në listën tuaj të dëgjimit. Në përgjithësi, ky aplikacion muzikor ka disa karakteristika që mund të përdorni për të bërë të njohur bibliotekën tuaj muzikore për njerëzit me produkte Apple si Apple Watch, Mac Computer ose iPhone. Pasja e disa vlerësimeve të yjeve ju ndihmon të qëndroni si një përdorues i ri midis më shumë se 450 milion artistëve të muzikës në platformë dhe albumeve të tyre me karakteristika të ngjashme ose të njëjtin version të stilit. Për shkak se njerëzit e tjerë krijojnë këngë muzikore paralele, ju keni shumë konkurrencë. Pavarësisht se sa shumë përpiqeni, nëse nuk keni vlerësime të yjeve që ju japin një reputacion, do të jetë e vështirë për ju të bëheni një muzikant i njohur në një periudhë të shkurtër. Për t'ju dhënë një zgjidhje për këtë problem, ofron një shërbim që të mund të arrini famën që meritoni. blini vlerësime të vërteta të yllit të Apple Music Përfitimet e blerjes së vlerësimeve të yllit Apple Music Përmirësoni praninë në internet Aplikacioni i Muzikës së Apple është një nga platformat thelbësore të muzikës, me miliarda përdorues në të gjithë botën, duke e bërë atë ideal që artistët të ndajnë listat e tyre të lojërave, por të dalin nga të tjerët me të njëjtat karakteristika. Promovon muzikë Apple Apple Music përdoret nga shumë njerëz me Apple Watch ose pajisje të tjera për qëllime argëtimi, duke e bërë atë një mjet ideal si një strategji marketingu për të marrë fjalën për muzikën tuaj të nisjes në një numër të madh njerëzish. Duke blerë vlerësime të yjeve, ju e rritni popullaritetin tuaj shpejt sepse në menunë e shfaqjes së muzikës tuaj shfaqin vlerësimet e yjeve dhe konsiderohet mirë nga shumë njerëz. Kurseni kohë dhe para Marrja e vlerësimeve të yjeve në Apple Music në mënyrë organike kërkon shumë më tepër kohë, kështu që ka të ngjarë të përfshijë shpenzimin e shumë parave. Por, përkundrazi, duke blerë një shërbim të vlerësimit të yjeve, ju mund të kurseni kohë dhe përpjekje, pasi mund të tregoni vlerësime të yjeve siç dëshironi në asnjë kohë. Përcjell besimin Duke blerë vlerësime të yjeve, ju rritni besimin që përdoruesit ndiejnë kur shikojnë listën tuaj të luajtjes sepse mund të dëshmojnë numrin e konsiderueshëm të vlerësimeve pozitive nga njerëzit e tjerë. Ky faktor i motivon njerëzit të klikojnë në butonin Ellipsis dhe të dëgjojnë të gjithë muzikën që keni në dispozicion në Apple Watch, Apple Watch, Mac Computer, iPhone ose iPod. Awardsmimet e Popullaritetit Duke pasur një numër të mirë të vlerësimeve të yjeve shfaqen në kolonën e vlerësimit, ju fitoni rëndësi në aplikacion. Falë kësaj, ju do të merrni oferta nga kompani të ndryshme për të promovuar bibliotekën tuaj muzikore. Në këtë mënyrë, ju aktivizoni vlerësimet e yjeve që do të jeni në gjendje të zgjeroni opsionet tuaja për ta njohur stilin tuaj profesionalisht. Blerja e vlerësimeve të yjeve është hapi i parë për t'u bërë i famshëm. Pse të blini vlerësime të muzikës Apple nga? Shërbimi i Vlerësimeve të Yjeve mund të ju ndihmojë të bëheni të famshëm. Ne mbështesim artistë të rinj me përvojë të vogël muzikore, kështu që ata nuk e humbin kohën duke marrë vlerësimet e tyre të para të yjeve; Tani, ju mund të shtoni vlerësime të yjeve dhe të inkurajoni përdoruesit e rinj të dëgjojnë lëshimet tuaja dhe të vlerësojnë këngët në Apple Watch Mac ose iPhone të tyre. Kjo ju ndihmon të merrni një rezultat të shkëlqyeshëm në kolonën e vlerësimit, nënshkruaj për të treguar. Disa nga avantazhet e blerjes së vlerësimeve të yjeve janë: Dorëzim i shpejtë Pas vendosjes së porosisë, përdoruesit do të dërgohen për të lënë vlerësimet e yjeve në muzikën tuaj, duke ju dhënë rezultate të menjëhershme. Shërbime cilësore Shërbimet janë cilësore dhe dorëzohen në më pak kohë. Ju merrni vlerësime të vërteta të yjeve me çmime të përballueshme. Privatësia dhe siguria Ne kurrë nuk kërkojmë fjalëkalimin tuaj ose ndonjë informacion privat. Sidoqoftë, ne ju rekomandojmë të mbroni të dhënat tuaja dhe të mos i siguroni ato për palët e treta. Rezultatet e garantuara Prioriteti është të arrihet kënaqësia e klientit. Prandaj, ne sigurohemi që të merrni porosinë tuaj duke dërguar njerëz për të vlerësuar këngën, e cila do të pasqyrohet në menu. 24/7 mbështetje e përkushtuar Siguron një ekip të përkushtuar për mbështetjen e klientit për të siguruar ndihmën që ju nevojitet. Ju mund t'i kontaktoni ata kur blini vlerësime të yjeve ose nëse doni një azhurnim të statusit të porosisë tuaj. Qëllimi i. Përveç kësaj, ne sigurohemi që blerja e këtij shërbimi është plotësisht e sigurt dhe efektive. Kjo është arsyeja pse njerëzit që duan të shtojnë vlerësime të yjeve mund të na besojnë. Si të blini vlerësime të yllit Apple Music? Blerja e paketave të vlerësimit është një proces i shpejtë dhe i lehtë. Thjesht ndiqni tre hapa të thjeshtë: HAPI 1. Zgjidhni paketën tuaj Fillimi me shërbimet tona është e lehtë. Gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjidhni nga shumëllojshmëria jonë e paketave, ajo që i përshtatet më së miri nevojave dhe buxhetit tuaj. Hapi 2. Futni informacionin Jepni informacionin e këngëve që dëshironi të merrni vlerësimin e yjeve. Ne nuk kemi nevojë për fjalëkalimin tuaj; Ne kërkojmë vetëm emrin tuaj të përdoruesit dhe emrin e këngëve që dëshironi të promovoni. Hapi 3. Përfundoni pagesën Pasi të keni goditur butonin e arka, vlerësimi i ri i yllit Apple Music që keni blerë do të jetë i dukshëm në llogarinë tuaj në kohën e rekordit. Nëse keni një pyetje ose një problem që lidhet me porosinë tuaj, kontaktoni ekipin tonë për mbështetjen e klientit. Rritni karrierën tuaj artistike shpejt dhe me lehtësi me më shumë yje!