Bleni vetëm komenteSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniVetëm komentet

Çmim L / 100

Vetëm komentet [Min: 100] 994.72


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Pse më duhet të blej komente të vetme (paguar për të komentuar)? VetëmFans është një shërbim i pajtimit me përmbajtje me qendër në Londër, MB. Krijuesit e përmbajtjes do të fitojnë para nga përdoruesit që pajtohen me përmbajtjen e tyre, "Tifozët". Shumë komente ju bëjnë të rritni numrin e njerëzve që vizitojnë llogarinë tuaj. Sa më i lartë të jetë numri i komenteve, aq më shumë njerëz do të tërheqin llogaritë tuaja. Për të shtyrë komentet negative/spam me komente të vetme pozitive. Veproni si një provë sociale për markën tuaj dhe rritni besimin e njerëzve edhe në të. Pse të blini vetëm komente tëFans (të paguara për të komentuar) nga ne? Ju ndihmojnë të merrni komente në postimin që dëshironi pasi të bëni një pagesë në vetëm fajet për t'u pajtuar dhe komentuar në postimin tuaj. Në gjendje të bëni një pagesë për t'u pajtuar në profilin tuaj dhe të komentoni postimin që dëshironi nëse llogaria juaj kërkohet të bëni një pagesë në pajtim dhe nuk arriti të krijojë një lidhje të gjykimit falas ose të skaduar gjyqi falas. Pajtimtarët do të përfshiheshin nëse përdoruesi nuk është pajtuar kurrë më parë. Merrni zëvendësimin e rënies falas nëse një pjesë e porosisë tuaj është rënë brenda 15 ditëve. Sidoqoftë, ne nuk do të jemi në gjendje të ofrojmë zëvendësimin e rënies nëse blini vetëm komente tëfans nga shitësit e shumtë njëkohësisht pasi do të ishte e vështirë për ne të përcaktojmë nëse pikat vijnë nga ne ose shitësit e tjerë.