Bleni shikime në YouTube.Si të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniPamjet në YouTube

Çmim L / 100

Shikoni Video + Repost [Албания] [Min: 1] 1441.92
Shikoni Video + Komente [Албания] [Min: 1] 4421.89
Pamjet në YouTube - [0-1 orë fillimi] [500 - 1.000+ /ditë] [Албания] [Min: 100] 63.44
Pamjet në YouTube - [0-6 orë fillimi] [500 - 20,000+ /ditë] [Албания] [Min: 50] 63.29
Pamjet në YouTube - [0-12 orë fillimi] [Shpejtësia: 500,000 - 1.000.000 /ditë] [Min: 50000] 42.83
Pamjet në YouTube - [Fillimi i menjëhershëm] [1.000 - 10,000+ /ditë] [Min: 1000] 49.17
Pamjet në YouTube - [0 - 12 orë fillimi] [500-3,000 /ditë] [Min: 100] 53.93
YouTube CTR & Fjalë kyçe SEO RRITJE Pamjet-[0-12 orë fillimi] [500-2,000 /ditë] [Min: 100] 2379.17
Pamjet në YouTube - [Fillimi i menjëhershëm] [1.000 - 20,000 /ditë] [Min: 1000] 52.34
Pamjet në YouTube - [Fillimi i menjëhershëm] [1.000-10,000 /ditë] [Min: 1000] 56.47
Pamjet në YouTube - [0-5 orë fillimi] [500,000 - 5,000,000 /ditë] [Min: 30000] 46
Pamjet në YouTube - [0-6 orë fillimi] [150,000 - 175,000+ /ditë] [Min: 20000] 55.51
Pamjet në YouTube nga reklamat vendase - [0-24 orë fillojnë] [1.000.000 - 3 000,000+ /ditë] [Min: 500000] 57.1
Pamjet e faqes në YouTube Watch-[Fillimi i menjëhershëm] [500-5,000+ /ditë] [10-30+ Sekonda Mbajtja] [Min: 500] 91.36
YouTube Views India - [0-20 orë fillimi] [500,000 - 5,000,000 /ditë] [10 sekonda - 1 minutë mbajtje] [Min: 20000] 37.75
YouTube Watch Faqe Pamjet e drejtuara nga gjuha-[fillimi i menjëhershëm] [500-5,000+ /ditë] [10-30 sekonda mbajtje] [Min: 500] 102.78
Pamjet në YouTube nga reklamat vendase - [0-24 orë fillojnë] [100,000 - 150,000+ /ditë] [Min: 20000] 61.86
Pamjet në YouTube nga reklamat vendase - [0-6 orë fillimi] [200,000 - 10,000,000 /ditë] [Min: 20000] 38.07


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


YouTube jep një mundësi të shkëlqyeshme për të njoftuar veten në botën e mediave sociale. Është një zonë e madhe dixhitale ku të gjithë mund të tregojnë gjithçka që u pëlqen. Nuk ka rëndësi kush jeni, çfarë hobi keni ose çfarë lloj sporti ju pëlqen. Ju mund të krijoni video dhe të jeni të sigurt se secila prej tyre do të gjejë një audiencë. A keni vërejtur ndonjëherë se videot e bëra mirë kanë një numër të madh të shikimeve dhe kanali ka shumë më tepër ndjekës? Sigurisht, cilësia e përmbajtjes në YouTube është një nga pikat më të rëndësishme midis të gjithë algoritmeve të platformës. Mendoni për zonën e kanalit tuaj të ardhshëm, eksploroni kanalet që ishin vendosur shumë kohë më parë dhe marrin pikat më të mira të popullaritetit të tyre. Por mos harroni për individualitetin. Është e rëndësishme të keni një karakter personal për t'u bërë i njohur ndër të tjerët. E gjithë kjo këshillë është e shkëlqyeshme dhe e dobishme. Por kur përballeni me realitetin, do të kuptoni se kërkon shumë kohë për të vendosur kanalin tuaj vetë. Shumë njerëz pretendojnë se blerja e shikimeve në YouTube është një praktikë e kotë. Sidoqoftë, blerja e pamjeve mund të jetë rruga më e mirë për llogarinë tuaj në YouTube. Kjo praktikë mund të ketë disa avantazhe që do t'i vlerësoni ndërsa ndërtoni praninë tuaj të markës. Ne do t'i shikojmë të gjitha përfitimet që lidhen me blerjen e hiteve në YouTube. Pse duhet të blini pamje të vërteta në YouTube? Numri i shikimeve që keni në një video në YouTube ndikon drejtpërdrejt në dukshmërinë e asaj video. Mendoni për atë si një etiketë në trend në mediat sociale. Pasi një gumëzhitje e njerëzve shikon videon tuaj, ajo shfaqet në më shumë ekrane të faqeve shtëpiake, lista rekomandimesh, etj. Dukshmëria e kanaleve është thelbësore sepse sa më shumë njerëz që e shohin videon tuaj në YouTube si një mundësi të mundshme të shikimit, aq më shumë kanali juaj në YouTube do të lulëzojë përfundimisht. Shtoni në faktin që ju mund të blini shikime në YouTube me çmim të ulët dhe situata bëhet edhe më e qartë: videoja juaj merr publicitet falas. Sapo kanali juaj në YouTube të zhvillohet vrull, rritja bëhet eksponenciale. Përveç që videoja juaj të promovohet brenda faqes, ju gjithashtu mund të shihni më shumë aksione në mediat sociale pasi gjithnjë e më shumë njerëz zbulojnë kanalin tuaj. Me fjalë të tjera, ju e vendosni veten për sukses të shpejtë dhe afatgjatë nëse blini shikime në YouTube. Vlera e blerjes së shikimeve. Changesfarë ndryshimesh pozitive mund të presim pas bashkëpunimit me shërbimet e paguara? Blerja e pikëpamjeve nuk ju jep vetëm një numër të madh të pamjes që sjell një ndjenjë të vetë-arritjes. Arsyeja e vërtetë për të blerë shikime të vërteta në YouTube është se postimet tuaja mund të zbresin në faqen e eksplorimit pasi dukshmëria juaj rritet në mënyrë dramatike. Pamja Numri ndikon drejtpërdrejt në algoritmet në YouTube. Sa më shumë pamje të ketë videoja juaj, aq më e lartë do të shfaqë në burimet e ekranit. Shpesh gjetja e ekspozimit të dëshiruar nuk është e lehtë për llogari të reja. Përmbajtja e tyre video është e mirë, por ajo humbet brenda përmbytjes së bibliotekës së gjerë të videove në YouTube. Blerja e shikimeve i jep llogarisë tuaj një shans për tu vërejtur, si brenda faqes ashtu edhe në mediat sociale. Ndërsa dalja nga stigmat mund të sugjerojë blerjen e shikimeve në YouTube është "mashtrim", nuk është kështu rasti. Shtë një koncept i quajtur "marketing viral" në të cilin një video përdor popullaritetin e tij për t'u bërë edhe më i popullarizuar. Këtu janë disa përfitime për shërbimin tonë ndërsa blini shikime në YouTube: Paketat e sigurta, të vërteta të vërteta që nuk do të marrin flamurin e llogarisë tuaj. Pamje organike që dorëzohen gradualisht në botimin e videos suaj. Shërbim me cilësi të klientit. Kush duhet të porosisni shikime të videos në YouTube? Grupet kryesore të njerëzve që duhet të kenë informacion në lidhje me shërbimet e paguara. Blerja e lojërave në YouTube është thjesht një formë tjetër e marketingut. Renditja e shikimeve të vërteta në YouTube nuk nënkupton që videoja juaj nuk mund të shkojë virale në mediat sociale të bazuar vetëm në meritat e veta. Demografia kryesore mund të përfshijë këdo nga fillimet e njerëzve që thjesht po përpiqen të tërheqin vëmendjen në tema që përndryshe mund të shkojnë kryesisht të padiskutuara. Le të shohim përmes atyre grupeve të pronarëve të kanaleve në YouTube, të cilët duhet të mendojnë për blerjen e shërbimit të paguar: ata njerëz që kanë krijuar ndikimin e tyre në platforma të tjera dhe tani duan të pretendojnë për veten tonë në këngëtarët, artistët, valltarët dhe njerëzit e tjerë të talentuar që munden Përdorni këtë platformë si një vend për të ndarë aftësitë e tyre me personat e mediave popullore botërore që mund të ndajnë disa momente jetese përmes YouTube sepse tregu viral është një teknikë kaq e suksesshme e biznesit, nuk ka asnjë grup të veçantë njerëzish që qëndron të përfitojë nga blerja e shikimeve. Bazuar në mënyrën se si funksionojnë algoritmet e YouTube, është një formulë fituese për pothuajse këdo që e provon atë. A është e sigurt të blini paketat e shikimeve në YouTube? Në përgjithësi, është e sigurt të blini pamje. Ky është një shqetësim i zakonshëm për njerëzit që janë të interesuar për rendin e pikëpamjeve, por gjithashtu janë të shqetësuar se veprimi i tillë mund të ndikojë në qëndrimin e kanalit të tyre në YouTube. Në përgjithësi, siguria e blerjes së shikimeve në YouTube mund të varet nga disa faktorë me më të rëndësishëm integritetin e burimit. Blerja e shikimeve me cilësi të lartë nuk është e ndaluar nga YouTube. Sidoqoftë, koha e shikimit është një faktor domethënës. Nëse YouTube vëren se koha e orës organike për një pjesë të konsiderueshme të pikëpamjeve tuaja është e papërfillshme, mund të ketë një problem. Në, koha mesatare e shikimit të videos në YouTube është midis dy deri në katër minuta, gjë që është mjaft domethënëse për të shmangur flamujt e kuq. Pse duhet të zgjidhni të blini shikime në YouTube? Shikoni argumentet e arsyeshme pse ne jemi më të mirët midis të tjerëve? Megjithëse nuk ka asgjë të keqe në blerjen e pikëpamjeve për të rritur angazhimin e faqes tuaj, burimi nga i cili blini ato pikëpamje nuk ka rëndësi. Burimet me reputacion do të përmirësojnë dukshmërinë e profilit tuaj dhe do të forcojnë ndjeshëm numrin tuaj të hiteve, ndërsa burimet më pak të reputacionit mund t'ju zbarkojnë në burgun në YouTube. Ekzistojnë disa gjëra që ne bëjmë për të dalluar shërbimin tonë nga ai i konkurrencës sonë: Video jonë Real YouTube Pamjet kanë një raport prej 20% të celularit 80% desktop dhe gjenerojnë një kohë mesatare të shikimit nga dy deri në katër minuta. Ne gjithashtu bëjmë një pikë për t'ju dhënë pak sigurim duke siguruar 10-15% më shumë pamje në YouTube sesa keni blerë për të rritur angazhimin dhe për të ndihmuar në kompensimin e çdo humbje që mund të ndodhë. YouTube është shumë i mirë në monitorimin e aktivitetit të llogarisë. Edhe me burime me reputacion si ne vetë, disa numër shikimesh që blini mund të zhduken me kalimin e kohës. Ofron çmimet më të përballueshme për shërbimin me cilësi të lartë në treg kur ka të bëjë me shikimet e videos. Ekipi ynë përbëhet vetëm nga profesionistë. Ne e dimë saktësisht se cili është algoritmi i YouTube. Kjo është arsyeja pse rezultatet e motorit të kërkimit do t'ju ndikojnë menjëherë nëse blini shikime në YouTube! Ne e konsiderojmë veten të jemi më të mirët midis vendeve të tjera! Për sa kohë që llogaria juaj në YouTube është e hapur për të parë në të gjitha vendet, nuk do të ketë ndonjë problem për të marrë më shumë shikime. Përveç kësaj, për shkak se kostoja e hiteve në YouTube është e ulët, ju jeni të garantuar një investim me rrezik të ulët me mundësinë e kthimeve të larta. Duke përdorur ofertën tonë të vërtetë të shikimeve në YouTube, ju do të merrni një shërbim të shpejtë, miqësor ndaj klientit, pamje të sigurt dhe një kohë të shpejtë të kthimit që do të sigurojë që videoja juaj të jetë një hit në momentin kur është publikuar. Ne premtojmë të: të ndihmojmë në sigurimin e një pritjeje të nxehtë në videot tuaja pas fillimit. Siguroni pamje të vërtetë në YouTube që do të mbeten në videot tuaja. Bëhuni një komponent i besueshëm i strategjisë suaj të tregut viral me blerjen e shikimeve në YouTube. Merrni pamje të vërtetë në YouTube nga njerëz autentikë. Fjala e fundit është shërbimi më i besueshëm në treg ku mund të blini shikime të videos në YouTube me lirë. Nëse doni të rritni praninë, të rritni provën sociale ose të përmirësoni renditjen e videos në YouTube, duhet të blini pamje të menjëhershme në YouTube tani! Nuk ka asgjë të pabesë ose të natyrshme të pasigurt për blerjen e shikimeve në YouTube. Kanalet e Shpërblimeve në YouTube me video që kanë një numër më të lartë shikimesh. Nëse doni trafik organik përfundimisht, duhet të filloni diku. Blerja e shikimeve të videos do t'ju ndihmojë me algoritmet e YouTube dhe do t'i jepni përmbajtjes tuaj disa besueshmëri të zgjeruar të mediave sociale në sytë e shikuesve tuaj. E drejtë ose e gabuar, kur pajtimtarët në YouTube hasin një video me vetëm pesë ose gjashtë shikime, ata pyesin nëse ka diçka të gabuar me të. Në të kundërt, kur shohin se përmbajtja juaj ka disa mijëra shikime, ka të ngjarë të supozojnë se po bëni diçka të drejtë. Me dhjetëra miliona konkurrentë midis platformave të mediave, YouTubers kanë nevojë për çdo avantazh që ata mund të marrin. Kur blini shikime në YouTube, ju tërheq vëmendjen e shikuesve të rinj duke i bërë ata kuriozë për videot tuaja. Kjo, nga ana tjetër, i sjell videot tuaja më shumë shikime dhe ju vendos për sukses afatgjatë në një platformë që shpërblen vëmendjen me edhe më shumë vëmendje. Rritni të gjitha videot tuaja në YouTube në një milion shikime (dhe më shumë) me.