• Shqyrtime të Google

Bleni rishikime të GoogleSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniShqyrtime të Google

Çmim L / 100Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Pse të blini vlerësime pozitive të Google? Si mjeti më i fuqishëm i motorit të kërkimit, Google është aty ku ju dhe kompania ose marka juaj dëshironi të gjendeni. Sidoqoftë, ju nuk doni të gjendeni nga klientët e mundshëm në një mënyrë negative në Google. Shqyrtimet negative në këtë motor kërkimi mund të shkatërrojnë organizatën tuaj përpara se të hap dyert e saj (nëse jeni një biznes ose shërbim i ri) ose zvogëloni vitet e punës së palodhur në disa momente (nëse jeni një kompani e themeluar). Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të blini vlerësime pozitive të Google. Ju jeni duke bërë pak tuaj për të siguruar që biznesi juaj të marrë më shumë vlerësime pozitive sesa ato negative. Kjo mund të ndihmojë vetëm biznesin tuaj të rritet. do t'ju udhëzojë se si të përmirësoni ekspozimin tuaj në google. Si të blini komente në google Nëse doni të blini komente në Google, gjithçka që duhet të bëni është të na kontaktoni përmes faqes sonë të internetit. Një anëtar i ekipit tonë do t'ju shpjegojë se si të rritni vlerësimet e Google për të siguruar që marka juaj të vazhdojë të rritet dhe të rrahë rënien ekonomike të pritshme të shkaktuar nga shkaku nga një larmi faktorësh themelorë dhe socio-ekonomikë.