• LinkedIn ndjekës

Bleni ndjekësit e LinkedInSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniLinkedIn ndjekës

Çmim L / 100

LinkedIn ndjekësit e vërtetë [Албания] [Min: 1] 865.15


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Bleni ndjekësit e LinkedIn Nëse jeni në treg për të blerë ndjekësit e LinkedIn për një faqe biznesi ose faqe të kompanisë së çfarëdo lloji, nuk jeni larg në pakicë. Në fakt, hulumtimi sugjeron që më shumë biznese dhe profesionistë se kurrë më parë tani rregullisht blejnë ndjekës të LinkedIn për të përmirësuar profilet e tyre. Megjithatë, fakti që të gjithë po bëjnë diçka nuk e bën domosdoshmërisht të drejtë. Për më tepër, ekziston një ndryshim i madh midis blerjes së ndjekësve autentikë me cilësi të lartë nga një shitës me reputacion dhe marrjes së ndjekësve të lirë të gjeneruar nga bot nga një burim me hije. Nëse do të paguani për ndjekësit e LinkedIn, varet nga ju që të siguroheni që ata janë të vërtetë, aktivë dhe ia vlen të paguani për të. Le të hedhim një vështrim se si funksionon e gjithë gjëja në pak më shumë detaje. Kush ka nevojë për ndjekës të LinkedIn? Në mënyrë që të kuptoni se si mund të përfitoni kur blini ndjekës në LinkedIn, ju duhet të merrni parasysh vetëm një statistikë të rëndësishme: 590 milion përdorues që përfshijnë 200+ vende kur mendoni për të, kjo është një fenomen i bukur një numër njerëzish për çdo platformë sociale. Dallimi është se me LinkedIn, ata janë të gjithë jashtë për një gjë dhe një gjë vetëm - suksesi. Pavarësisht nëse jeni pronar i biznesit, një punëkërkues apo një profesionist i pavarur, marrja në LinkedIn do të thotë ta bësh zërin tënd të dëgjuar. Qëndrimi nga turma me këto lloj numrash nuk është e lehtë, por është bërë në mënyrë të përsosur e mundur kur blini ndjekës të vërtetë të LinkedIn. Siç është rasti me pothuajse çdo rrjet social, çelësi i suksesit në LinkedIn qëndron vetëm në numra. Bleni ndjekësit e faqeve LinkedIn Pse të paguajnë për ndjekësit e LinkedIn? Duke hedhur një vështrim në të gjithë gjërat me një shembull të thjeshtë të përditshëm - Imagjinoni që po përdorni LinkedIn për të drejtuar punonjës ose partnerë të mundshëm. Ju hasni në dy kandidatë të zbatueshëm me profile mbresëlënëse - të dyja shënojnë të gjitha kutitë e duhura. Dallimi i vetëm është se ndërsa njëri prej këtyre kandidatëve ka grumbulluar 70000 ndjekës ose më shumë, tjetri ka vetëm disa ndjekës. Le të themi se kandidati i parë gjithashtu ka shumë lidhje të lidhura, miratime dhe kështu me radhë. Menjëherë, cili nga të dy qëndron si kandidat i zgjedhjes? Bërja e gjykimeve të parakohshme si këto nuk është as e re dhe as e pazakontë. Në fakt, është pikërisht ajo që çdo përdorues i mediave sociale bën nënndërgjegjeshëm. Popullariteti është niveli kryesor me të cilin ne matim besueshmërinë dhe vlerën në platforma si këto. Prandaj, numrat mund dhe shpesh i bëjnë të gjitha ndryshimet. Nëse nuk keni prova të mjaftueshme shoqërore për të verifikuar qëndrueshmërinë dhe autoritetin tuaj, ju përballeni me perspektivën e venitjes në heshtje. Bleni ndjekësit e kompanisë LinkedIn duke blerë ndjekës vs duke fituar ndjekës në mënyrë të habitshme, debati gjithmonë ka marrë në lidhje me etikën e blerjes së ndjekësve në vend që t'i fitojë ata. Disa argumentojnë se kur blini ndjekës të LinkedIn, ju jeni duke mashtruar në mënyrë efektive. Ndërsa nuk i keni fituar ato në mënyrën e modës së vjetër, ata nuk kanë të drejtë të shfaqen në profilin tuaj. Në realitet, gjithçka që ju po bëni është kapitalizimi i tendencës që përdoruesit e LinkedIn të bëjnë gjykime të parakohshme, bazuar në asgjë me rëndësi çfarëdo. Vetëm sepse një individ në LinkedIn ka mijëra ndjekës. Dhe një tjetër ka shumë pak ndjekës nuk do të thotë automatikisht se njëri është "më i mirë" se tjetri. Sidoqoftë, ky është interpretimi i menjëhershëm i shumicës së përdoruesve. E vërteta është, të gjithë ndjekësit e LinkedIn në botë nuk mund të përbëjnë mungesë të talentit, njohurive, aftësive, përvojës etj.. Në vend të kësaj, blerja e ndjekësve të LinkedIn thjesht ju jep mundësinë për ta bërë zërin tuaj të dëgjohet dhe të merret seriozisht nga të tjerët. Si rezultat i së cilës, ju gjithashtu keni më shumë të ngjarë të filloni të tërheqni ndjekës të rinj në mënyrë organike.