Bleni ndjekës në TwitchSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniNdjekës të dyfishtë

Çmim L / 100

Ndjekësit e Twitch - [0 - 6 orë fillimi] [50-100 /ditë] [Min: 20] 65.65
Ndjekësit e Twitch - [0 - 3 orë fillimi] [200-300 /ditë] [Min: 20] 50.33
Ndjekësit e Twitch-[0-24 orë fillimi] [10-200+/ditë] [Min: 50] 262.61


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Abonentët e ndjekësve të Twitch Pse janë të rëndësishëm pajtimtarët e Twitch? Abonentët e Twitch janë përdorues që mbështesin një kanal financiarisht duke dhënë dhurime mujore të zgjedhjes. Një numër më i lartë i pajtimtarëve mund t'ju ndihmojnë të drejtoni trafik organik në kanalin tuaj duke pasur më shumë njerëz që e vërejnë atë. Kjo do të rrisë dukshmërinë dhe do të hap derën për miliona njerëz për të parë videot tuaja. Statistikat tregojnë se përdoruesit preferojnë të regjistrohen në kanalet Twitch që kanë një komunitet të vërtetë dhe aktiv duke parë videot e tyre. Ai gjithashtu do të ndihmojë në marketingun e filialeve ose partneritetin me kompanitë. Kanali juaj Twitch do të shndërrohet në një hit masiv me disa qindra pajtimtarë ose më shumë duke parë videot tuaja ose duke bashkëvepruar me kanalin tuaj. Bëhuni një ndjesi dykëndësh me paketën tonë të përballueshme që ofron një reputacion dhe angazhim të madh me audiencën tuaj. Filloni të fitoni para të vërteta me paketën tonë pa mend që ju lejon të rritni kanalin tuaj në mënyrë eksponenciale. Pse është vendi i duhur për pajtimtarët e Twitch? Garancia jonë e zëvendësimit 15-ditor është mënyra më e mirë për të siguruar që të mos humbni kurrë trafikun ose shikueshmërinë për kanalin tuaj. Sidoqoftë, ne nuk mund të garantojmë zëvendësim falas nëse përdorni shumë ofrues për të blerë pajtimtarë. Në, ne kemi një proces të rreptë të verifikimit që ju garanton të merrni rezultate me cilësi të lartë me çmime të përballueshme. Ne sigurohemi që të gjithë ofruesit tanë ofrojnë shërbime të besueshme gjatë gjithë kohës. Përfshirja e një nikoqiri tonë të ofruesve do të thotë që kurrë të mos keni nevojë të kaloni orë të tëra duke kaluar nëpër oferta të pafundme në faqet e pavarura të lira. Ne kemi dorëzuar mijëra porosi të pajtimtarëve dhe të gjithë klientët tanë janë të kënaqur me rezultatin. Ofruesit tanë 100% të verifikuar dhe pavarësia e plotë ju garanton të merrni njerëz të vërtetë si pajtimtarë të besueshëm. Ne gjithmonë pajtohemi në kushtet e shërbimit të Twitch në letër. I gjithë procesi është i sigurt, pasi ne kurrë nuk do të kërkojmë informacionin tuaj të kanalit. Si është procesi i dorëzimit? A duhet të prisni për një kohë të gjatë? Metoda jonë e dorëzimit zakonisht zgjat 5-25 ditë. Pasi të keni përfunduar procesin dhe porosia juaj vendoset në sistemin tonë, ju mund ta shihni afatin kohor të dorëzimit tuaj lehtë dhe në kohë reale. Sistemi ynë i pamend ju lejon të merrni rritje organike në kanalin tuaj duke dhënë pajtimtarët gradualisht. Kjo do të sigurojë që kanali juaj nuk është flamuruar kurrë dhe se çdo pajtimtar vjen nga njerëz të vërtetë që në të vërtetë do të bashkëveprojnë me kanalin tuaj. Ndërsa ju mund të gjeni mundësi më të lira atje, ne kemi reputacionin e dhënies së rezultateve më të mira të marketingut për çdo platformë dixhitale, duke u siguruar që gjithmonë të merrni më shumë zhurmë për Buck tuaj. Dëshmitë tona dëshmojnë se klientët tanë janë më shumë se të lumtur me shërbimin tonë dhe se paketat tona ia vlen të blejnë absolutisht. Mbani në mend se shërbimet me kosto të ulët zakonisht përfundojnë duke siguruar trafikun bot që mund të ndalojnë llogarinë tuaj të ndaluar përgjithmonë. A mund të jenë abonentët tuaj të Twitch Geo-synuar?