• Napster Dëgjimi

Bleni Napster duke dëgjuarSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniNapster Dëgjimi

Çmim L / 100

Napster Dëgjimi [Албания] [Min: 100] 961.28


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Bleni Napster Lojëra Napster po bëhet shpejt një nga platformat më të njohura të muzikës që transmetojnë mediat sociale në botë. Me mbi 100 milion përdorues në aplikacion që nga viti 2021, është një vend i shkëlqyeshëm për të vendosur muzikën tuaj nëse doni të bëni një emër për veten tuaj në industrinë e muzikës. Pse më duhet një strategji e marketingut Napster? Promovimi i muzikës mund të jetë i vështirë në Napster nëse jeni një muzikant i ri ose një grup sapo duke filluar. Algoritmi Napster ka tendencë t'i japë përparësi këngëve me shumë shfaqje mbi këngë me disa shfaqje. Prandaj përdoruesit e Napster kanë tendencë të ndjekin ose këngë që Napster u rekomandon atyre si më të njohurit ose këngët që ata tashmë i dinë. Implikimi është se nëse muzika juaj nuk po merr rrjedhë, nuk do të rekomandohet, dhe nëse muzika juaj nuk rekomandohet, ka të ngjarë të mos marrë prurje. Muzika shumë e rekomanduar merr vlerësime të mira dhe kthime të larta në honorare. Kështu bëhet një cikël i mbrapshtë për promovimin tuaj të muzikës. Një cikël i mbrapshtë me vetëm një rrugëdalje: blerja e lojërave Napster. blini lojëra të vërteta napster Si do të përfitojë saktësisht muzika ime nëse blej lojëra Napster? Për një gjë, shfaqjet e Napster janë dëshmi se muzika juaj është e njohur dhe ju keni ndjekës që pëlqejnë dhe angazhojnë në mënyrë aktive këngët tuaja. Kur blini Napster Plays, pista juaj rekomandohet në listën e luajtjes së përdoruesve që duan zhanre të muzikës të ngjashme me tuajat. Për më tepër, sa më të larta do të gjenerojnë numrat tuaj të transmetimit, aq më shumë interes dhe rekomandime do të gjenerojnë këngët tuaja. Me fjalë të tjera, ju po merrni muzikën tuaj mbi 100 milion përdorues, dhe kush e di se cili etiketim i madh mund të jetë duke shikuar dhe të interesohet të ju nënshkrua? Sigurisht, ekziston edhe një pjesë e rëndësishme për të cilën interesohet çdo artist, para. Sa më e lartë të jetë sasia e shfaqjeve të Napster -it, aq më shumë honorare merrni. Nëse muzika juaj është mjaft e popullarizuar, ju madje mund të merrni në listën e shkurtër për të fituar çmimin e audiencës Napster.