• Lojërat e baticës

Bleni Lojëra TidalSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniLojërat e baticës

Çmim L / 100

Llajet e lodhjes së baticës luan [WW] [jo rënie] [max: 10m] [Koha e fillimit: 24 orë] [Албания] [Min: 10000] 114.2
Video Tidal luan [WW] [Jo Drop] [Max: 1m] [Koha e fillimit: 24 orë] [Албания] [Min: 1000] 228.4
Dëgjuesit unikë të baticës [WW] [Jo Drop] [Max: 100k] [Koha e fillimit: 24 orë] [Shpejtësia: 1K-3K/ditë] [Албания] [Min: 1000] 228.4
Ndjekësit e baticës [Artist] [WW] [Jo Drop] [Max: 100k] [Koha e fillimit: 24 orë] [Shpejtësia: 1K-3K/ditë] [Албания] [Min: 100] 304.53
Ndjekësit e baticës [playlist] [WW] [Jo Drop] [Max: 100k] [Koha e fillimit: 24 orë] [Shpejtësia: Shpejtësia: 1K-3K/ditë] [Min: 100] 304.53


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Bleni Lojëra Tidal Tidal po bëhet shpejt platforma muzikore për artistët e ardhshëm dhe të ardhshëm që kërkojnë të bëjnë emra për veten e tyre. Shumë prej të cilëve tani blejnë rregullisht lojëra të baticës (ose rrjedha të baticës), në mënyrë që t'i ndihmojnë ata të fitojnë një avantazh. Pyetja është - A funksionon blerja e lojërave të baticës? Më e rëndësishmja, a është e sigurt të blini shfaqje të baticës për t'i dhënë imazhit dhe autoritetit tuaj një nxitje në këtë platformë konkurruese? Një përmbledhje e shkurtër e baticës Ajo që e bën Tidal të ndryshëm është fakti që është një platformë globale e transmetimit dhe argëtimit të muzikës globale, e cila funksionon ose më pak si një platformë tradicionale muzikore dhe më shumë si një rrjet social. Deri më tani, më shumë se 60 milion këngë janë shtuar në katalogun e baticës, të cilat janë në dispozicion në 53 vende për një audiencë shumë të madhe për të vlerësuar. Tidal bashkon muzikantë, gazetarë të muzikës, ekspertë të industrisë dhe artistë nga e gjithë bota, të cilët kurojnë kolektivisht listat e dëgjimit dhe përmbajtje të tjera për të promovuar audio frymëzuese. Vetëm disa nga emrat e superstarit me një aksion në Tidal përfshijnë Alicia Keys, Arcade Fire, Beyoncé, Calvin Harris, Claudia Leitte, Clifford "T.Unë."Harris, Coldplay, Daft Punk, Deadmau5, Jack White, Jason Aldean, J. Cole, Kanye West dhe Madonna. Lessshtë e panevojshme të thuhet, bëni një emër për veten tuaj në një platformë si Tidal dhe historia juaj e suksesit është shumë e garantuar. blini shfaqje të vërteta të baticës Pse të blini lojëra të baticës? Sa i përket pse ka kuptim të blini lojëra të baticës, është gjithçka për të qëndruar larg nga turma si një pretendent i besueshëm. Si diku tjetër, popullariteti mban çelësin e suksesit në Tidal. Sa më shpesh të luhen gjurmët tuaja, aq më shumë "kredi" ata fitojnë në sytë e vetë platformës dhe atyre që e përdorin atë. Prandaj, sa më shumë lojëra të baticës të grumbullohen, aq më shumë të ngjarë të merreni seriozisht nga komuniteti global i dëgjuesve të Tidal. Përveç kësaj, gjurmët që janë luajtur më shpesh përfitojnë edhe nga ekspozimi i zgjeruar. Ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis popullaritetit të një pista të baticës dhe shkallës në të cilën shfaqet dhe rekomandohet për dëgjuesit. Në këtë rast, të blini lojëra të baticës është të bëni një investim të drejtpërdrejtë në dukshmërinë dhe ekspozimin e punës tuaj. Kjo do të thotë që kur blini lojëra të baticës ose rrjedha të baticës, muzika juaj bëhet më e lehtë për të gjetur dhe përfituar nga besueshmëria e zgjeruar. Të dyja mund të bëjnë të gjithë ndryshimin, nëse kërkoni të bëni një emër për veten tuaj në një platformë aq konkurruese sa kjo. blini rrjedha të baticës A është e sigurt të blini lojëra të baticës? Nuk është sekret që muzikantët, të famshëm të Hollivudit, personalitete sportive dhe politikanë tani rregullisht blejnë sinjale sociale si këto. Sidoqoftë, është akoma një praktikë që është kryesisht e inatosur. Prandaj, nëse po planifikoni të blini lojëra të baticës për të ndihmuar në drejtimin e gjërave në drejtimin e duhur, duhet ta bëni këtë në mënyrë diskrete dhe strategjike. Siguria e shfaqjeve të baticës që blini do të përcaktohet nga nga vijnë dhe si dorëzohen. Nëse blini lojëra të baticës nga llogari mashtruese pa pronarë të vërtetë dhe shtoni ato në gjurmët tuaja me një shpejtësi të panatyrshme, ato do të zbulohen nga Tidal. Ju nuk keni gjasa të pezulloheni ose të përjashtoheni nga platforma, por këto shfaqje të lira dhe të shpejta që blini do të bllokohen nga gjurmët tuaja. Në të kundërt, alternativa është të paguani për lojëra të baticës që janë po aq autentike dhe organike sa merr. Kjo nënkupton blerjen e lojërave të baticës dhe transmetimeve nga llogari aktive të baticës bazuar në SH.B.A. me pronarë të vërtetë njerëzorë, të cilat aplikohen në gjurmët tuaja me një normë të përshtatshme organike. Zgjidhni këtë opsion dhe jeni të sigurt, pasi lojërat e baticës që po blini janë teknikisht 100% të vërteta.