Bleni lojëra SpotifySi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniSpotify Lojëra Falas

Çmim L / 100

[E re] [Exclusive] Spotify Playlist Plays (sasi të vogla) [Lifetime Garantuar] [Max: 100k] [Koha e fillimit: 1-12 orë] [Shpejtësia: 1.5K/ditë] [Албания] [Min: 20] 17.05
[E re] [Exclusive] Spotify Lojëra Falas (sasi të vogla) [Rimbushja: Lifetime] [Maksimumi: 100k] [Koha e fillimit: 1-12 orë] [Shpejtësia: 1.5K/ditë] [Албания] [Min: 20] 17.05


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Si një platformë e transmetimit të muzikës, Spotify u bë i famshëm kur filloi dhe tani ngadalë podcast -et po vijnë edhe në Spotify. Ende nuk ka asnjë lidhje të drejtpërdrejtë të ngarkimit për ngarkimin e muzikës në Spotify. Çdo krijues i muzikës përdor ofruesit e shërbimeve dixhitale për të ngarkuar dhe pas gjithë kësaj përpjekje, muzika meriton disa popullaritet. Uebfaqe si ofrojnë shërbime edhe për Spotify. Krijuesit e muzikës që blejnë luan Spotify nga Get A Reach për muzikën e tyre. Karakteristika dhe përfitime të rëndësishme është një uebfaqe veteranësh në fushën e marketingut të mediave sociale. Me gjysmë milioni klientë që blejnë planet e tyre, ata janë më të mirët në punën e tyre. Duke marrë parasysh listën e gjatë të klientëve, ekzistojnë disa nga karakteristikat më domethënëse që i shtyjnë njerëzit të drejtohen. Renditja e lehtë dhe hyrja në hartimin e faqes në internet është e thjeshtë pasi shumica e njerëzve që blejnë shërbimet e tyre janë të reja. Kjo qasje e thjeshtë në planet e ndryshme në faqen e internetit e bën më të lehtë zgjedhjen dhe blerjen e planit të duhur. ka një listë të të gjitha detajeve në lidhje me porosinë, përfitimet dhe mënyrat e porositjes në faqen e internetit. Çdo plan është i thjeshtë për tu qasur dhe madje edhe më i thjeshtë për tu porositur. Kjo lehtësi e porositjes tërheq të ardhurit në fushën e krijimtarisë. Krijuesit e muzikës në Spotify mund të mos jenë të kursyer nga teknologjia edhe nëse janë të shkëlqyera në fushën e tyre. Uebfaqja është e tillë që edhe njerëzit e rinj që sapo dëgjuan për marketingun Spotify mund të porosisin planet. është Spotify Plans ofron plane variant për varg çmimesh të ndryshme. Ka plane për ndjekësit dhe shfaqjet për Spotify në këtë faqe në internet. Planet e Spotify Plays fillojnë me 1000 shfaqje dhe kalojnë deri në 500,000 vetëm nga një paketë. Nëse një person dëshiron më shumë shfaqje, ata nuk kanë pse të porosisin plane të shumta. Vetëm porositja e një plani është e mjaftueshme për të filluar me një normë të përballueshme. Çdo plan vjen me të gjitha përfitimet e. Pra, përfitimet nuk ndryshojnë me paratë e shpenzuara në planet. Duke u nisur nga klientët e rinj tek përdoruesit e vjetër, të gjithë klientët përfitojnë nga planet. Mbështetje në të gjithë botën nga Banka e Krijuesve të Muzikës Plays për Dëgjuesit e Muzikës nga e gjithë bota. Ka më shumë dëgjues në Spotify sesa krijuesit e muzikës që ngarkojnë krijimet e tyre. Lloje të ndryshme të muzikës janë atje dhe njerëzit kanë shijen e tyre personale në muzikë. Bazuar në shijen e personit në muzikë ata kërkojnë këngë dhe krijuesit duan njerëzit që i pëlqejnë muzikën e tyre. Dëgjuesit si kjo do të jenë tifozët e mundshëm në Spotify për këngët e ardhshme të postuara. Siç siguron shfaqje në të gjithë botën, do të ketë njerëz nga vende të ndryshme që pëlqejnë këngë të tilla dhe ata do të ndjekin edhe Krijuesin. Kjo i bën të dobishëm në të gjithë botën, duke siguruar ekspozim të madh ndaj këngëve të tyre. 24/7 Sistemi i Mbështetjes Një sistem i vazhdueshëm mbështetës është në dispozicion. Nuk është vetëm në dispozicion pas porosisë, por për çdo çështje të vetme që mund të lindë. Të gjitha hapat për të blerë Planet Spotify janë në faqen e internetit për klientët lehtësinë e përdorimit. Mbështetja 24/7 live-bisedë ka potencialin për të ndihmuar nga fillimi në fund. u siguron klientëve një përgjigje brenda disa minutash. Në çdo hap, përdoruesi mund të marrë ndihmën e faqes në internet për të përfunduar porositë. Së bashku me këtë, mbështetja me email është një strukturë tjetër që është në dispozicion të klientëve. Asnjë politikë fjalëkalimi për porositë nuk ka një veçori të veçantë që tërheq njerëzit për të blerë lojëra Spotify midis zgjedhjeve. Renditja e planeve nga nuk kërkon asnjë fjalëkalim. Vetëm URL -ja e këngës për shfaqjet është e mjaftueshme për porosinë. Të gjitha shfaqjet arrijnë këngët e ngarkuara nga Krijuesi. Ndarja e fjalëkalimeve të Spotify do të jetë një shqetësim kryesor për sigurinë për llogarinë Spotify. Kjo do të ketë të bëjë me anëtarët e primit pasi mund të ketë detaje pagese që lidhen me llogarinë. Kjo politikë pa fjalëkalim mund të ndihmojë krijuesit e Spotify me siguri të blejnë lojëra nga. Politika e rimbursimit si klientë të planeve të blerjes, ekziston një politikë e shtuar e rimbursimit. Kjo rimbursim është për ata që nuk marrin planin që ata zgjedhin edhe pas mandatit. Mund të ketë ndonjë vështrim në sistem ose disa çështje të shtuara për shkak të të cilave planet nuk i arrijnë klientët. Në rrethana të tilla, klientët mund të kërkojnë drejtpërdrejt rimbursime në mbështetjen e postës elektronike. Nëse problemi është i vlefshëm, ata mund të marrin një rimbursim. Në disa raste, problemi mund të jetë nga ana e klientit, si dhe nëse URL Spotify është e gabuar. Por kurrë nuk e lejon klientin të paguajë për diçka që nuk e morën, kjo është arsyeja pse ata dërgojnë përsëri paratë e paguara. Plane shumë të përballueshme për krijuesit e famshëm të Spotify që duan të banojnë në krijimtarinë e tyre, planet pjesa më e madhe janë perfekte. Ekziston një plan për 500,000 shfaqje në Spotify i cili do ta vendosë këngën në listën më të mirë. Krijuesit e famshëm mund të përballojnë lehtësisht planin 750 dollarë dhe thjesht të presin për një ose dy ditë. Pastaj vijnë planet me të vërtetë të lira fillestare. 1000 plane Spotify janë në dispozicion për 4 dollarë.99 e cila është perfekte për një fillim. Ndërsa një krijues i muzikës vendos këmbën e tyre në Spotify, për të bërë ngarkimin e tyre të parë ata mund të përdorin këtë plan fillestar. Pra, ka plane për çdo krijues të muzikës në Spotify. Opsione të ndryshme të pagesave Opsionet e pagesës janë të ndryshueshme sepse ka mundësi për kartën e kreditit dhe pagesa të kartës së debitit. pranon pagesa të kartave nga banka të ndryshme në mënyrë që të lejojë më shumë njerëz të blejnë plane. Opsione të tilla pagese janë të sigurta dhe më të shpejtë për t'u përdorur pasi pagesa duke u kredituar më shpejt fillon planin Spotify pa asnjë vonesë. Të gjitha shfaqjet nga planet fillojnë të vijnë në mënyrë që këngët të bëhen të famshme në mesin e dëgjuesve. Dorëzimi i porosisë në kohë Ekziston një listë e të gjitha planeve me një kohë dorëzimi të lidhur me të. E gjithë plani, me të gjitha ato shfaqje, vjen brenda kësaj kohe. Edhe porositë pjesa më e madhe arrijnë në llogarinë Spotify ose këngët në llogari pa dështuar. Kjo shpërndarje e porosisë në kohë është më e mira për këngët e reja sepse nëse kënga fiton më shumë shfaqje sa më shpejt që të ngarkohet, do të bëhet një nga këngët më të mira në Spotify. Këngët luhen brenda 72 orëve me. Renditja e thjeshtë e Planeve Spotify Everydo Krijues i Muzikës dëshiron që kënga e tyre të ketë një bazë të shkëlqyeshme të dëgjuesit. Kjo e bën këngën të famshme për shkak të vendit dhe ata mund të marrin një mendim të dorës së parë nga fansat e tyre. Është një proces hap pas hapi që është mjaft i thjeshtë për çdo përdorues që të ndjekë. Përzgjedhja e planeve të duhura Spotify pasi ka kaq shumë plane të lojërave Spotify. Kjo përzgjedhje do të jetë e lehtë për krijuesit pasi mbështetja në internet gjithashtu ndihmon me të. Numri i shfaqjeve ndryshon në plan dhe krijuesi mund të zgjedhë sipas mundësive të pritshme të tyre. Lojërat funksionojnë më së miri për cilindo nga krijuesit e muzikës që vendos muzikën e tyre në listat e listave më të luajtura. Detajet e Spotify Ka vetëm disa detaje të nevojshme para se të porosisni. Njëra nga këto është URL Spotify e klientit dhe tjetra janë detajet e pagesës. Këto janë detajet kryesore të kërkuara para se të paguani planin. Ndërsa klienti zgjedh planin, ata japin detajet dhe më në fund lëvizin për pagesën. Përfundimi i procesit të pagesës është hapi i fundit i porosisë. Ndërsa faqja e internetit pranon karta krediti dhe debiti nga banka të ndryshme, është e lehtë të porosisni plane. Pagesa kalon përmes një porte të sigurt pagese dhe pas përfundimit klienti merr një konfirmim. Këto detaje mund të përdoren më vonë për të ndjekur porosinë. Secila nga planet që njerëzit të blejnë lojëra Spotify ka përfitime të shumta që lidhen me të. Farëdo plani që krijuesi zgjedh për Spotify -in e tyre do të jetë i dobishëm. Kjo për shkak se nuk ka paragjykim në lidhje me planet më të mëdha dhe fillestare pasi të gjitha janë të rëndësishme.