• Anëtarët e serverit të mosmarrëveshjes

Bleni anëtarët e serverit DiscordSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniAnëtarët e serverit të mosmarrëveshjes

Çmim L / 100

Anëtarët e Serverit Discord-[0-12 orë fillojnë] [1.000-2,500 /ditë] [Min: 50] 328.26
Anëtarët e serverit Discord [HCAPTCHA] [MAX: 75K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtarët e serverit Discord [Emri i përdoruesit të personalizuar] [HCAPTCHA] [MAX: 75K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtarët e Serverit të Discord [1 muaj në internet] [MAX: 15K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 500] 547.09
Anëtarët e Serverit Discord [2 muaj në internet] [Maksimumi: 15K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 500] 574.45
Anëtarët e Serverit Discord [3 muaj në internet] [Maksimumi: 15K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 500] 601.8
Anëtarët e Serverit të Discord [Turqia] [1 muaj në internet] [Jo Drop] [MAX 15K] [Min: 500] 547.09
Anëtarët e Serverit të Discordit [Turqia] [2 muaj në internet] [Jo Drop] [MAX 15K] [Min: 500] 574.45
Anëtarët e Serverit të Discord [Turqia] [3 muaj në internet] [Jo Drop] [MAX 15K] [Min: 500] 601.8
Anëtari i Serverit Discord [Paketa] [Jo Drop] [Max: 2.5K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 2K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtari i Serverit Discord [Paketa] [Jo Drop] [Max: 5K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtari i Serverit Discord [Paketa] [Jo Drop] [Max: 7.5K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtari i serverit Discord [Paketa] [Jo Drop] [Max: 10K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtari i Serverit Discord [Paketa] [Jo Drop] [Max: 15K] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 300.9
Anëtarët e Serverit Discord [në internet] [në internet për 3 muaj] [Maksimumi: 20k] [Koha e fillimit: 0 - 2 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 500] 601.8
Anëtarët e serverit Discord [max: 50k] [Koha e fillimit: 0 - 2 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 218.84
Anëtarët e serverit Discord [mashkull] [max: 50k] [Koha e fillimit: 0 - 2 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 500000] 191.48
Anëtarët e Serverit të Discord [Femër] [Max: 50k] [Koha e fillimit: 0 - 4 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 100] 218.84
Anëtarët e Serverit të Discord [Real] [Max: 20k] [Fillimi: 0 - 4 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 191.48
Anëtarët e Serverit të Discord [Emri i përdoruesit] [Fillimi: 0 - 4 orë] [Shpejtësia: 5K/ditë] [Min: 50] 273.55
Discord Kërkesë për Mik [SPAM] [2K] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 2K/ditë] [Min: 500] 133.41


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Blini anëtarët e mosmarrëveshjes për t'u rritur në mënyrë eksponenciale Një platformë e mesazheve të menjëhershme VoIP e themeluar në vitin 2015 nga Jason Citron dhe Stan Vishnevskiy. Shtë e ngjashme me aplikacionet si Skype, Teamspeak, etj. Përdoruesit mund të komunikojnë përmes teksteve, videove ose thirrjeve zanore; është provuar e dobishme midis lojtarëve profesionistë të PC. Ajo ofron funksione kërkimi dhe e bën bisedën shumë të lehtë; Shumë e përdorin atë si një mjet organizativ dhe shoqëror për të mbledhur dhe për të pasur takime dhe mësime edukative. Njerëzit me interes të ndryshëm mund të bashkohen me serverët e Discord dhe të bëhen anëtarë të Discord të atij serveri, ku ata mund të flasin për gjithçka, nga anime, cryptocurrency dhe bisedime të lidhura me lojërat. Gjithashtu, mosmarrëveshja është e lirë për t’u përdorur. Njerëzit mund të krijojnë serverë Discord dhe t'i konfigurojnë ata në mënyrën se si ata e shohin të përshtatshëm duke vendosur role të ndryshme për anëtarë të ndryshëm. Sa më aktivë të jenë, aq më mirë do të marrin. Discord është gjithashtu në dispozicion përmes shumë mjeteve, duke e bërë më të lehtë hyrjen dhe përdorimin. Ju mund të shkarkoni versionin PC ose aplikacionin celular nga Google ose Apple Store. Bashkimi me një server në Discord është e lehtë. Ju duhet të kërkoni për serverin dhe të klikoni në lidhje. Sa më shumë anëtarë të serverit, aq më mirë serveri. Kjo i lejon të gjithë të marrin pjesë dhe të kenë takime të lidhura me serverin. Discord është në dispozicion në 28 gjuhë, 1800+ serverë dhe 80 vende. Krijimi i një serveri është i lehtë, por marrja e shumë anëtarëve për t'u bashkuar me serverin tuaj mund të jetë e vështirë. Këtu hyjmë, ne ofrojmë shërbimin më të mirë që ndihmon njerëzit që përpiqen të arrijnë qëllimin e tyre në komunitetin e mosmarrëveshjeve. Sa anëtarë të Discord mund të blej? Sa anëtarë të Discord mund të blej? Sasia e anëtarëve të mosmarrëveshjes që dëshironi të blini varet nga ju. Ne mund të trajtojmë çdo shumë të nevojshme në çdo kohë dhe çdo ditë. Arrini qëllimin tuaj Kur blini anëtarë të Discord, ju do të rritni dukshmërinë dhe arritjen shumë të kërkuar të serverit tuaj Discord dhe numrin e anëtarëve të serverit Discord brenda një periudhe të shkurtër. Në këtë mënyrë, edhe më shumë njerëz do të bëhen të vetëdijshëm për ju dhe ju rekomandojnë përdoruesve të tjerë të Discord. Si një krijues i ri i përmbajtjes, gamer ose host i podcast, kjo gjithashtu mund t'ju ndihmojë të arrini qëllimin tuaj më shpejt. Bej shoke Ashtu si shumica e aplikacioneve të tjera të bisedave, Discord ju lejon të krijoni një listë të miqve që përdorin aplikacionin dhe mund të kontaktohen direkt jashtë serverit. Në këtë mënyrë, ju mund të rritni rrethin tuaj shoqëror dhe të takoni të tjerët IRL. Pse duhet të blini anëtarët e Discord? Pse duhet të blini anëtarët e Discord? Për të siguruar që në të vërtetë të merrni reale dhe, mbi të gjitha, anëtarët e serverit të Discord me cilësi të lartë të shpërndarë shpejt dhe me besueshmëri, zgjedhja e ofruesit është thelbësore. Kompetenca dhe besimi janë fjalët kyçe këtu. Ju do të shoqëroheni nga ekipi ynë. Ky ekip do t'ju këshillojë sipas kërkesës, të kujdeset për të gjitha përgatitjet e nevojshme, të kryejë dorëzimin dhe të monitorojë të gjitha proceset. Ju përfitoni nga shumë vite të kujdesit për klientët me përvojë. Ne duam të forcojmë shtrirjen e videos suaj dhe t'ju ndihmojmë të arrini shumë përdorues në serverin Discord. Kur blini anëtarët e Discord, kjo ju ndihmon të arrini qëllimin tuaj më shpejt. Përvoja e tregut është e rëndësishme për shërbimet dixhitale në internet; Me shumë vite përvojë të marketingut në mediat sociale, ne, e kuptojmë se dukshmëria në platformat e mediave sociale do të thotë shumë, dhe ne shkojmë lart e më tej për ta dhënë atë. Me shumë përvojë ne sigurohemi që klienti ynë të marrë shërbimin më të mirë. Ne sigurojmë që klientët tanë të marrin pikërisht atë që kanë paguar për serverin e tyre të Discord. Dorëzim në kohë dhe i besueshëm Dorëzim në kohë dhe i besueshëm Kohët e gjata të pritjes janë të bezdisshme. Kjo është arsyeja pse proceset tona janë të koordinuara në mënyrë të përkryer, kështu që ju nuk keni pse të bëni vonesa të gjata. Menjëherë pas marrjes së porosisë tuaj, ne kujdesemi për të gjitha përgatitjet e nevojshme. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë që ju të merrni anëtarët tuaj të Discord të dorëzohen brenda kohës më të shkurtër të mundshme. Asnjë klient nuk dëshiron të presë orë të tëra për të marrë anëtarët e tyre të serverit Discord pasi të paguajnë për të; Ne garantojmë shpërndarje të shpejtë për klientët tanë kur ata blejnë anëtarë të Discord. Vetëm anëtarët më të mirë të Discord Vetëm anëtarët më të mirë të Discord Kur blini anëtarë të Discord, ju merrni vetëm anëtarët e vërtetë të serverit Discord nga përdoruesit e vërtetë aktivë të Discord në platformë. Ne nuk punojmë me bots ose ndonjë truk tjetër teknik. Për më tepër, anëtarët e BOT Discord nuk ofrojnë ndonjë avantazh të qëndrueshëm, si me anëtarët e vërtetë të serverit Discord. Rrjeti ynë jep vetëm anëtarë të vërtetë të Discord, të cilat ne i kemi ndërtuar ndër vite, ju janë dhënë nga rrjeti ynë. Ne kemi disa milion anëtarë dhe jemi në dispozicion për ju përmes paketave të shërbimit. Shërbimet tona të mediave sociale janë një nga më të mirat në internet, dhe klientët tanë janë gjithmonë të kënaqur dhe vazhdojnë të vijnë për më shumë nga shërbimi ynë i shkëlqyeshëm. Siguria më e mirë kur blini mallra dixhitale Siguria më e mirë kur blini mallra dixhitale Ne kemi krijuar disa masa paraprake të sigurisë për të siguruar që ju mund të transmetoni vazhdimisht porositë dhe mesazhet tuaja në mënyrë të sigurt përmes faqes sonë të internetit. Për shembull, i gjithë trafiku i të dhënave dërgohet vetëm në formë të koduar në mënyrë që askush të mos mund të hyjë në këtë komunikim. Për më tepër, ne punojmë vetëm me ofruesit e shërbimit të sigurt të pagesave; Në kombinim me mënyrën tonë të fshehtë dhe të matur të punës, një nivel i lartë i sigurisë sigurohet në çdo kohë. Kur klientët tanë blejnë anëtarë të Discord, ne sigurojmë që ata të marrin sigurinë më të mirë të nevojshme; Ne gjithmonë shkojmë lart e më tej për të siguruar që klientët tanë të jenë të sigurt kur blejnë shërbimet tona të marketingut.