Blej vota të konkursit / blini vota IPSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniVotat e sondazhit

Çmim L / 100

Mentemeter.com [menti.com] votat e sondazhit [max: 1m] [koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 1m/ditë] [Min: 50] 13.68


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Nëse doni të blini vota të konkursit me ne, ne ju sigurojmë se nuk do të zhgënjeheni! Ne mund të ofrojmë vlerësim për faqe të ndryshme në internet dhe ne punojmë me shumicën e llojeve të mbrojtjes: sipas adresave IP, mbrojtje me postë elektronike ose mbrojtje për promovimin e votimit me kodin e verifikimit, sondazhin në Facebook, sondazhin në Twitter, sondazhin në Instagram, nënshkrimet e peticionit. Shërbimet e votimit mund të mos vërehen fare - ne do të bëjmë çmos për ta arritur atë. Kompania jonë merr një nga pozicionet kryesore në tregun e shërbimeve të votimit të konkursit. Konkurset moderne të votave në internet mbrohen nga CAPTCHA (imazhe kundër robotëve), kontrolli IP i një votuesi, verifikimet e mesazheve ose letrat me postë elektronike. Të gjithë votuesit tanë kanë të dhëna absolutisht unike të kompjuterëve, ata do të kryejnë të gjitha kontrollet e nevojshme dhe të gjitha veprimet, të nevojshme për kryerjen e votimit. Testimi falas i promovimit të votimit për votime të thjeshta (1-3 klikime dhe vota CAPTCHA) mund të jetë një pikë domethënëse për "klientët e rinj" të mundshëm.