Blej shikime në InstagramSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniPamjet në Instagram

Çmim L / 100

Pamjet në Instagram - [Fillimi i menjëhershëm] [2,500,000-5,000,000 /ditë] [Min: 1000] 0.66
Pamjet në Instagram [max: 10m] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: deri në 2m / ditë] [Min: 100] 27.35
Pamjet në Instagram [Të gjitha videot] [Max: 5m] [Koha e fillimit: Instant] [Shpejtësia: 5m/ditë] [Min: 100] 27.57
Pamjet në Instagram [Të gjitha postimet] [Maks: 10m] [Koha e fillimit: 0-5 minuta] [Shpejtësia: 100k/orë] [Min: 100] 29.39
Pamjet në Instagram [Të gjitha postimet] [Maks: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 1m/ditë] [Min: 100] 29.11
Pamjet e urgjencës në Instagram [max: 3m] [Koha e fillimit: Instant] [Shpejtësia: 5m/ditë] 💧 [Min: 100] 10.94
Pamjet në Instagram [Max: 2m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 5m/ditë] 💧 [Min: 100] 3.28
Pamjet në Instagram [Max: 5m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 5m/ditë] ⚡💧 [Min: 100] 23.53
Pamjet në Instagram [max: 10m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 10m/ditë] ⚡💧 [Min: 100] 26.54
Pamjet në Instagram [Max: 2m] [Koha e fillimit: Instant] [Shpejtësia: 5m/ditë] ⚡💧 [Min: 100] 28.45
Pamjet në Instagram [Max: 5m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] ⛔ [Min: 100] 30.09
Pamjet në Instagram [Max: 100m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] ⛔ [Min: 100] 22.43
Pamjet në Instagram [max: 10m] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] 💧 [Min: 100] 24.9
Pamjet në Instagram [Punon në Reel dhe IGTV] [Max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Slow] [Min: 100] 26.19
Pamjet në Instagram [Max: 10m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: Instant] ⛔ [Min: 100] 1.1
Pamjet në Instagram [pa mbështjellje] [max: 9m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] [Min: 100] 1.92
Pamjet në Instagram [urgjente] [max: 50k] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Min: 100] 25.31
Pamjet në Instagram [Real] [Max: 1m] [Koha e fillimit: Insatnt] [Shpejtësia: 1m/ditë] [Min: 100] 29.19
Pamjet në Instagram [10m] [Koha e fillimit: Instant] [Shpejtësia: 10m/ditë] [Min: 100] 23.8
Pamjet në Instagram [Reel + IGTV + Postime] [Max: 9m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] [Min: 100] 24.42
Pamjet në Instagram [Max: 1m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 5m/ditë] ⚡💧 [Min: 100] 27.35
Pamjet në Instagram [Emergjenca - Të gjitha llojet e videove - Auto On / Off] [Min: 100] 29.54
Pamjet në Instagram [Max: 5m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 5m/ditë] 💧 [Min: 100] 26.81
Pamjet në Instagram [Max: 1m] [Koha e fillimit: 15 minuta] [Shpejtësia: 5m/ditë] ⚡💧 [Min: 100] 28.67
Pamjet në Instagram [Emergjenca - Të gjitha llojet e videove - Auto On / Off] [Koha e fillimit: 0 - 1 orë] [Shpejtësia: 300k / ditë] [Min: 100] 26.92
Pamjet në Instagram + Përshtypje [Max: 100m] [Koha e fillimit: 0-1 orë] [Shpejtësia: 50m/ditë] [Min: 100] 26.26


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Pse janë të rëndësishme pamjet në Instagram? Ju duhet të blini shikime në Instagram nëse qëllimi juaj është të rritni ekspozimin tuaj në mediat sociale. Pas lëshimit të saj, platforma zbatoi shpejt një veçori të ndarjes së videove në aplikacion për të garuar me platformat më të njohura të videos siç është YouTube. Tani që platforma është edhe më e madhe se kurrë, duhet të mendoni se sa e dobishme do të ishte të blini pamje në Instagram pasi që mund të bëheni shpejt të dukshëm dhe të merrni "instafamous". Nëse mendoni se është koha juaj të shkëlqeni, blini pamjet tuaja të menjëhershme nga ne dhe bëni hapin e parë për të qenë një yll në Instagram. Së pari, Instagram integroi veçorinë e videos me mundësinë për të ndarë vetëm 15 video sekondash, por më vonë ky kufi kishte shkuar deri në 60 sekonda. Instagram u shndërrua nga të qenit vetëm një aplikacion për ndarjen e fotografive në një nga platformat më të mëdha të mediave sociale. Sidoqoftë, ndonjëherë, mund të jetë sfiduese për të marrë pamje për videot tuaja. Nëse luftoni me arritjen e një audiencë më të gjerë ose keni nevojë. Shumë biznese ose marka e kuptojnë rëndësinë e të qenit i pranishëm në Instagram. Falë Instagram Insights dhe aplikacioneve të tjera që tregojnë analitikën tuaj, ne lehtë mund të themi se videot në Instagram janë një nga llojet më të ndërvepruara të përmbajtjes.