Blej shikime dailymotionSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniPamjet e Dailymotion

Çmim L / 100

Views Dailymotion [max: 100m] [Koha e fillimit: 1 orë] [Shpejtësia: 100k/ditë] [Min: 1000] 21.88


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Bleni Views Dailymotion Kur keni një rrjet social në peshë të rëndë si YouTube që dominon skenën, do të faleni për anashkalimin e platformave alternative si Dailymotion. Megjithëse duke bërë kështu, ju mund të mohoni veten, përmbajtjen tuaj dhe biznesin tuaj diçka mjaft të jashtëzakonshme. Disa fakte dhe statistika në lidhje me Dailymotion Ju mund të gjeni befasuese: 300 milion përdorues unikë mujorë. Më shumë se 150 milion video të ngarkuara. 3.5 miliardë shikime kolektive çdo ditë. Më shumë se 18 gjuhë kryesore të mbuluara. 35 versione të lokalizuara në dispozicion. 54 milion përdorues unikë të lëvizshëm çdo ditë. Mjafton të thuash, dailymotion është larg nga një skllav kur bëhet fjalë për popullaritetin ose performancën. Nëse po planifikoni të ndani përmbajtje video të çdo lloji, mund të bëni më keq sesa të vendosni pamjet tuaja në një fushatë strategjike të dailymotion. blej pamje të vërteta dailymotion pse do të blija pamje dailymotion? Në pjesën më të madhe, Dailymotion funksionon në një mënyrë shumë të ngjashme me shumicën e platformave të tjera. Nëse qëllimi juaj është të qëndroni jashtë, ta bëni zërin tuaj të dëgjohet dhe të merret seriozisht nga përdoruesit e Dailymotion, ka të bëjë me provën sociale. Një shembull i të cilave janë shikime dailymotion - numri i herëve të videove tuaja dailymotion janë shikuar. Sa më shumë shikime të grumbullohen videot tuaja, aq më tërheqëse shfaqen në sytë e të tjerëve. Arsyeja është që pikëpamjet e Dailymotion shoqërohen me popullaritet, cilësi dhe autoritet nga ana e botuesit. Sa më shumë shikime të mbledhin videot tuaja, aq më mirë. Pikërisht pse ata që blejnë pamje dailymotion shpesh fitojnë një avantazh konkurrues. Tradicionalisht, ka qenë një rast i të ulur mbrapa dhe të presësh me ditë, javë apo edhe muaj që videot e tua të grumbullohen shikime. Sot, ju keni mundësinë e vendosjes së gjërave në lëvizje (qëllimi i synuar) në momentin kur publikoni përmbajtjen tuaj. Ju ngarkoni një video, ju blini pamje të Dailymotion për të rritur tërheqjen e saj dhe ata që e shohin atë menjëherë janë të impresionuar. Kur blini pamje në Dailymotion, ju i jepni përmbajtjes tuaj një shans shumë më të mirë për t'u marrë seriozisht nga audienca juaj e synuar. Bleni VIDEO VIDEO DAILYMotion VIDELJE A funksionon në të vërtetë Blerja në Dailymotion? Sa për atë që mund të prisni të dilni nga marrëveshja nëse blini pamje të Dailymotion, merrni parasysh skenarin e mëposhtëm: Ju po shfletoni Dailymotion për diçka informuese ose argëtuese. Dy video shfaqen në rezultatet e kërkimit që janë relativisht të ngjashme. Një nga këto video është parë 50 herë që kur u botua. Videoja tjetër është parë më shumë se 150000 herë. Pa një mendim të dytë, cilin nga të dy do të klikoni së pari? Sinjalet sociale si këto kanë një ndikim të menjëhershëm dhe dramatik në mënyrën se si ne interpretojmë përmbajtjen që hasim. Para se të godisni edhe butonin ‘play’ ose të zbuloni se çfarë përmban klipi, ne caktojmë një nivel të caktuar vlerash vetëm bazuar në sinjalet sociale vetëm. Kur blini pamje të Dailymotion, ju prekni direkt në fuqinë dhe ndikimin e sinjaleve sociale. Në vend që të lejoni që përmbajtja juaj të perceptohet si e paprovuar, e pa verifikuar dhe jopopullore, ju e paraqisni atë si një video të besueshme, të rëndësishme dhe të njohur që tashmë është parë qindra (ose mijëra) herë. Si një bonus i shtuar, vetë Dailymotion përdor sinjale sociale si këto për të përcaktuar se cilat video duhet të promovohen në platformë. Sa më shumë shikime të grumbullohen videot tuaja, aq më shumë të ngjarë do të shfaqen dukshëm në rezultatet e kërkimit. Ose mbase edhe faqet kryesore të uljes së Dailymotion, nëse përmbajtja juaj është deri në gërvishtje. A është e sigurt për të blerë pamje dailymotion? Blerja e shikimeve të dailymotion mund të jetë e sigurt dhe nuk duhet të paraqesë ndonjë rrezik për llogarinë tuaj çfarëdo. Thënë kështu, ky është vetëm rasti nëse siguroheni që të blini pamje të vërteta dailymotion nga një burim i besueshëm. Kjo do të thotë të siguroni që pikëpamjet që blini janë me burim ekskluzivisht nga llogaritë e dailymotion 100% aktive dhe autentike, me pronarë të vërtetë njerëzorë. Pavarësisht se sa të lira mund të jenë, pikëpamjet e rreme nga llogari mashtruese ose llogari të krijuara nga bot janë më shumë telashe sesa ia vlen. Përveç kësaj, ju gjithashtu duhet të shmangni pikëpamjet e dailymotion që dorëzohen shumë shpejt. E gjithë gjëja duhet të haset si organike dhe autentike nga fillimi deri në fund, përndryshe ju rrezikoni të zbuloni. Përsëri, çelësi për t'i bërë gjërat të funksionojnë në sigurimin që ju të blini ekskluzivisht pamje të vërteta dailymotion nga një shitës i besueshëm dhe me reputacion.