Blej pëlqime në tumblrSi të blini pamje, pajtimtarë, pëlqime, komente?

RegjistrohemShtoni fonde në bilancin tuajKrijoni një kompaniTumblr pëlqen

Çmim L / 100

Si në Tumblr [Албания] [Min: 1] 129.77


Për një provë falas në këtë shërbim, ju lutemi kontaktoni konsulentin në internet në fund të djathtë.


Zgjedhja për të blerë Tumblr Likes është një mënyrë e shkëlqyeshme për të promovuar markën tuaj në mediat sociale, pavarësisht nëse jeni artist, ndikues, i famshëm, muzikant, pronar i biznesit të vogël ose dikush tjetër. Sa më shumë të mësoni në lidhje me pëlqimet e Tumblr, aq më shpejt do të kuptoni se sa shumë pëlqime mund të ju ndihmojnë Tumblr. Cilat janë përfitimet e pëlqimit të Tumblr? Tregon se blogu juaj është i popullarizuar: Shumica e përfitimeve që lidhen me të pasurit një numër më të madh të pëlqimeve të tumblr vijnë nga rritja e perceptuar e popullaritetit. Kur keni më shumë pëlqime, postimet tuaja duken të njohura pasi njerëzit morën kohën për t'u angazhuar me ta. Më shumë njerëz shohin/lexojnë postimet tuaja: Nëse postimi juaj është i popullarizuar, më shumë njerëz ka të ngjarë ta shohin dhe ta lexojnë atë. Kjo është pjesë e reagimit natyror njerëzor. Njerëzit duan të shikojnë gjërat popullore, kështu që ata nuk do të humbasin përmbajtjen e mahnitshme. Më shumë angazhim organik: Kjo rritje e pikëpamjeve të postimeve tuaja natyrisht do të çojë në më shumë angazhim organik. Edhe nëse keni të njëjtën normë të reblogs ose pëlqimeve, një numër më i madh i shikimeve rezulton në më shumë angazhim. Ju gjithashtu mund ta plotësoni këtë rritje organike nëse vendosni të blini reblogs dhe ndjekës të Tumblr përveç pëlqimeve. Duke vepruar kështu mund të rrisë në mënyrë eksponenciale popullaritetin e llogarisë tuaj Tumblr. Merrni sponsorët më lehtë: Pothuajse kushdo, nga ndikuesit deri tek blogerët dhe të famshëm tek muzikantët dhe artistët, mund të përfitojë nga produktet dhe paratë falas që sponsorët sjellin. Lajmi i mirë është se kur të keni më shumë pëlqime Tumblr, ka më shumë të ngjarë të merrni sponsorë pasi ata do të duan të kapitalizojnë popullaritetin e blogut tuaj. Cilat janë përfitimet e blerjes së pëlqimeve të Tumblr? Ndërsa të gjitha përfitimet e mësipërme zbatohen për çdo metodë, ekzistojnë edhe disa përfitime unike që do të vini re kur blini tumblr i pëlqen lirë. Nuk ka kohë të humbur: Do të thotë që nuk keni pse të humbni kohë duke u përpjekur ta merrni atë angazhim në mënyrë organike. Në këtë mënyrë, ju mund të përqendroni kohën dhe energjinë tuaj në detyra të tjera të rëndësishme, si krijimi i përmbajtjes. Plotësisht i sigurt: Algoritmi ynë ishte krijuar posaçërisht për të qenë i sigurt dhe jo i dukshëm. Ne gjithashtu e bëjmë atë një pikë për të ndjekur gjithmonë politikat e Tumblr, duke përfshirë vazhdimin e çdo azhurnimi për ta. Për siguri të mëtejshme, ne kurrë nuk kërkojmë fjalëkalimin tuaj, pasi ne nuk kemi nevojë as për të hyrë në llogarinë tuaj për të dërguar pëlqime në postimin tuaj. Ne thjesht kemi nevojë për URL -në e postimit në fjalë. Askush nuk do ta dijë: Siç u përmend, askush nuk do ta dijë që blini pëlqime Tumblr. Kur porosisni, ne ofrojmë pëlqime të vërteta, kështu që ato shfaqen njësoj si ato të tjera që keni fituar në mënyrë organike. Ne ngecin shpërndarjen, kështu që ju nuk i merrni të gjitha pëlqimet menjëherë, diçka që i bën ato të duken më të natyrshme. Kombinuar lehtësisht me shërbime të tjera: Ju lehtë mund ta kombinoni atë me paketat e tjera të shërbimit. Rrini në të njëjtën platformë dhe blini ndjekës ose reblogs Tumblr, ose shikoni paketat tona për të krijuar një strategji të marketingut të mediave sociale të rrumbullakosura mirë. Si të blini tumblr ju pëlqen menjëherë ju mund ta bëni atë në më pak se një minutë. Zgjidhni paketën që preferoni. Hyni në URL -në e postimit tuaj për të marrë pëlqimet. Paguani për porosinë tuaj. Kontrolloni emailin tuaj për konfirmimin. Shikoni pëlqimet që arrijnë në postimin tuaj. Përfitimet e është e qartë se blerja e pëlqimeve të Tumblr është një pjesë e kursyer e strategjisë suaj Tumblr, por pse duhet të zgjedhim shërbimin tonë? Ne ju japim shumë arsye për të zgjedhur shërbimet tona. Porosit në një minutë: Siç u përmend, ju mund të vendosni porosinë tuaj për ndonjë nga shërbimet tona brenda një minutë, mezi duke marrë ndonjë nga koha juaj. Garancia pa rrezik: Ne përdorim teknologjitë e dorëzimit të zgjuar për një përvojë pa rrezik. Garancia e shërbimit: Shërbimet tona kanë një garanci prej 30 ditësh, dhe ne ofrojmë rimbushje gjatë kësaj kohe. Privatësia: Ne garantojmë që ne i mbajmë informacionin tuaj privat. Me cilësi të lartë: Shërbimet tona janë me cilësi të lartë, dhe ne gjithmonë përpiqemi t'i përmirësojmë ato. Mbështetje 24/7: Shërbimet tona Tumblr dhe të gjitha shërbimet e tjera vijnë me 24/7 mbështetje të klientit.