Shërbimet e Shërbimeve në Rrjetet Sociale Aroma e pëlqimeve, pamjeve dhe parametrave të tjerë nën postime dhe rollers në site të ndryshme ndihmon për të tërhequr vëmendjen e audiencës. Atëherë loja hyn në përmbajtjen e asaj të pajtimtarëve të mundshëm e bën të vërtetë. Dhe megjithëse ky algoritëm ka qenë promovimi kryesor i SMM në çdo rrjet social për gjysmë dekade, shumë ende dyshojnë në efektivitetin e tij.Ne e kemi zgjidhur këtë çështje një herë e përgjithmonë, duke u dhënë klientëve tanë mundësinë për të porositur një mashtrim të pëlqimeve dhe shikimeve në Tick Tick, Instagram dhe Vkontakte falas! Çdo orë për këto shërbime azhurnohen lojëra elektronike falas që mund të përdorni duke regjistruar në faqen tonë. Për ta bërë këtë, thjesht zgjidhni shërbimin që dëshironi dhe klikoni porosinë. Ky lloj mashtrimi nënkupton një fillim të shpejtë, kështu që betimi dhe pamjet do të fillojnë të shfaqen brenda disa minutash.Si arrijnë njerëzit të fitojnë para në rrjetet sociale? Mënyra më e rëndësishme është të vendosni reklamat. Kjo zakonisht ndodh në këtë mënyrë. Personi po udhëheq një grup interesant, njerëzit janë nënshkruar në të, dhe kur të arrini një minimum kritik të pajtimtarëve, pronari i grupit fillon të shesë postime reklamuese. Kjo shumë mund të jetë shumë e ndryshme. Shtë e rëndësishme që disa reklamues të kursejnë para dhe do të dalë nga çmimi minimal dhe temat e ngushta të grupit, dhe tjetra do të kërkojë grupe me numrin maksimal të mundshëm të pajtimtarëve. Është shumë e varur nga buxhetet e reklamuesit dhe objektit të reklamuar. Për shembull, produktet e konsumit popullor mund të reklamohen pothuajse në çdo grup. Por shërbimet e manikyrës reklamohen më mirë në grupe për dy baza: territori dhe seksual.Vëmendja e njerëzve është një burim. Në botën moderne të Internetit, pronarët e faqeve, komunitetet dhe faqet në rrjetet sociale konkurrojnë për këtë burim me njëri -tjetrin, sepse kjo varet nga popullariteti i produktit të ofruar, kërkesa për të, dhe për këtë arsye fitimi.Ishte e lehtë për të "zbuluar", por tani ju duhet të drejtoheni në shërbimet e specialistëve për të arritur shpejt rezultatin e dëshiruar.Pse keni nevojë për një mashtrim? Së pari, është një tregues pozitiv për klientin: Shtimi i vazhdueshëm i pëlqimeve dhe pajtimtarëve i tregon përdoruesit që biznesi është në kompani / organizatë / publik.Së dyti, është një tregues i rëndësisë shoqërore: pavarësisht nëse besoni në të apo jo, por një numër i madh i të ngjashëm ose pajtimtarëve është një provë sociale e popullaritetit të përdoruesit, grupit, komunitetit. Në vetvete, numri i pëlqimeve ose pajtimtarëve nuk ka gjasa t'ju ndihmojë të tërheqni ato edhe më shumë, por është e paarsyeshme të injoroni këtë mjet për të promovuar ndërsa ne vetë bëjmë supozime për cilësinë e shërbimeve, popullaritetin e përdoruesit, kërkesën e markës bazuar në numrin e "Më pëlqen" dhe ndjekësit. Mos harroni kur vizituat për herë të fundit në faqen e kompanisë në rrjetet sociale dhe shihni një numër të vogël të pëlqimit, ata menduan: "Pse ka kaq pak në faqe?".Së treti, kjo është një mënyrë për të mbajtur interesin për shoqërinë - pëlqime dhe ndjekës të rinj, botime të reja interesante ndihmojnë për të ringjallur aktivitetin e pajtimtarëve të vjetër, t'i inkurajojë ata të vlerësojnë, diskutojnë dhe komentojnë.Së katërti, është një mjet për rritjen e besnikërisë / shpërndarjes së shpejtë midis përdoruesve: Tërheqja / Repostet ndihmojnë në shpërndarjen e informacionit për markën / shërbimin.Së pesti, Cheat është një mënyrë e drejtpërdrejtë për të ngritur vlerësimet e faqes / pozicionit tuaj të grupit / komunitetit dhe qasjes pasuese në krye.